BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkArefe günü bankalar açık mı?----

Arefe günü bankalar açık mı?

Arefe günü bankalar açık mı?
07 Temmuz 2022 - 17:23 www.finansgundem.com

9 günlük bayram tatili öncesinde bankalar arefe günü açık olacak. Arefe gününde bankalar öğleye kadar müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.


Kurban Bayramı tatili ile 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü tatili birleştirildi. Kabine Toplantısı sonrasında açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram tatilinin 9 gün olacağını duyururken vatandaşlar ise uzun bayram tatili öncesinde, arefe günü bankalar açık mı, sorusuna yanıt arıyor.

4 günlük bayram süresinde bankaların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar işlemlerini arefe günü yapmak istiyor. Bankalar ise arefe gününde yarım gün hizmet verecek. Saat 9.00'da açılacak bankalar 12.30'a kadar açık olacak.

Bankaların çalışma saatleri

Pandeminin ardından normal çalışma saatlerine dönen bankalar saat 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30-13.30 arasında ise bankalar öğle arası nedeniyle kapalı oluyor. Bayram arefesinde ise bankalar bu saatlerin dışında, yarım saat hizmet verecek ve bayram sonrası bankalar normal saatlerinde müşterilere hizmet vermeye devam edecek.

İstanbul’un bayram trafiği başladı

 

İstanbul Valiliği Kurban Bayramı tedbirlerini açıkladı

 

Marmaray, Başkentray ve İzban bayramda ücretsiz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)