BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda'ya kötü haber----

Arda'ya kötü haber

Arda'ya kötü haber
19 Eylül 2015 - 18:42 www.finansgundem.com

FIFA, sakatlanan Rafinha'nın yerine Arda Turan'ı oynatabilmek için özel izin isteyen Barcelona'ya olumsuz yanıt verdi

Dünya futbolunun patronu FIFA, Barcelona Kulübü'ne gönderdiği yazıda, Rafinha'nın yerine ceza bitene kadar hiçbir futbolcunun Barça forması giymesinin imkansız olduğunu açıkladı. 

Buna göre milli futbolcumuz aynen eskiden olduğu gibi resmi bir karşılaşmada Barcelona formasını üzerine geçirebilmek için 2016 Ocak ayını beklemek zorunda kalacak. 

LUIS ENRIQUE: KADROMUZ DAR, ALTYAPIDAN TAKVİYE ALACAĞIZ

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ise düzenlediği basın toplantısında, FIFA'ya sitem ederek ellerindeki kadronun çok dar olduğunu ve mecburen altyapıdan bazı oyuncularla devam etmek zorunda kaldıklarını söyledi. Luis Enrique sakatlıkla ilgili yönetimin FIFA nezninde müracaat yaptığından haberdar olduğunu da vurgulayarak "maalesef bize olumsuz cevap verdiler" dedi. 

Luis Enrique, Ocak ayına kadar en fazla zorluk çekecek olan kişilerin yeni transferler Arda ve Aleix Vidal olacağını belirterek, "Eminim bu süre ikisine de sonsuz gibi geliyordur. Ne yapalım. Mecburen beklemek zorundayız" sözleri etti.

FIFA BARCELONA'YA KIZGIN

Bu arada FIFA'nın Barcelona'nın ceza tamamlanmadan Arda Turan ve Aliex transferlerini bitirmesine son derece kızdığı belirtildi. İspanyol basını, FIFA tarafından verilen transfer yasağının ceza sonuna kadar kapsadığını ileri sürerek Barcelona'nın Arda ve Aleix transferlerini oynatmamasına rağmen ceza kapsamı içinde gerçekleştirdiğine dikkat çektiler.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)