BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda'ya G.Saray'a dönebilir----

Arda'ya G.Saray'a dönebilir

Arda'ya G.Saray'a dönebilir
06 Nisan 2013 - 16:15 www.finansgundem.com

Galatasaray, Atletico Madrid'e sattığı Arda Turan'ın parasını tahsil edemiyor

Galatasaray'da Arda Turan krizi yaşanıyor. 2011-2012 sezonunda Sarı- Kırmızılı takımdan İspanya'nın Atletico Madrid kulübüne transfer olan milli oyuncunun bonservis bedeli iki kulüp arasında tatsızlığa neden oldu.
Arda için, Galatasaray'la 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkışan Sarı-Kırmızılılar, geride kalan 1.5 yılda sadece 4 milyon Euro alabildi. Galatasaray yönetimi, geriye kalan 8 milyon Euro'yu almanın peşinde. Ekonomik sıkıntılar içinde boğuşan Atletico Madrid, Sarı-Kırmızılı takımdan süre isterken Arda'nın Galatasaray'a geri dönmesi de gündeme geldi.
Böyle bir ihtimalde Sarı-Kırmızılılar, eski yıldızına geri kavuşmuş olacak. Ancak, bu transferden doğan ve ekonomik planlama içinde yer alan 8 milyon Euro'luk kazanç kaybedilmiş olacak. Yönetim, bu sorunu çözmeye çalışıyor. G.Saray Başkan Yardımcısı Dürüst, Atletico'lu yöneticilerle biraraya gelse de olumlu sonuç çıkmadı. CAS yolu açık...
Arda Turan'ın ödenmeyen bonservisi nedeniyle gündeme gelen krizi aşmaya çalışan Galatasaray'da başkan yardımcısı Ali Dürüst, geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid Eşbaşkanı Gil Marin ile biraraya gelse de olumlu sonuç alınamadı. Marin, süre isterken, Dürüst, "En iyisi Arda'yı geri verin" dedi.
Marin'in, Arda'yı satıp iki kulübün de kazançlı çıkacağı bir formül üzerinde durduğu öğrenildi. Sarı- Kırmızılı yönetimin ise bu sorunu çözmek için en son olarak CAS'a gidebileceği konuşuluyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)