BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda'ya Barcelona şoku----

Arda'ya Barcelona şoku

Arda'ya Barcelona şoku
16 Temmuz 2015 - 08:30 www.finansgundem.com

Resmi maçlarda Ocak ayına kadar forma giyemeyecek Arda Turan için FIFA, hazırlık maçlarını da yasakladı

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'a bir yasak daha geldi. Katalan ekibinin içinde bulunduğu transfer yasağı nedeniyle resmi maçlarda Ocak ayına kadar oynayamayacak olan milli futbolcunun, hazırlık karşılaşmalarına da engel konuldu.

Her yıl sezon başlamadan önce geleneksel olarak Nou Camp Stadı'nda gerçekleştirilen Joan Gamper turnuvasında oyuncunun oynayıp oynayamayacağına dair FIFA'ya başvuruda bulunuldu. Ayrıca kulübün Amerika turu ve İtalya'da oynayacağı maçlarla ilgili de görüş istendi.

İki yeni transfer  Arda Turan ve Aleix Vidal'in durumlarının sorulduğu FIFA, Katalan ekibine şok bir cevap verdi. Resmi maçlarda yeni yıla kadar forma giyemeyecek oyuncuların, Barcelona'nın kayıtlı futbolcuları olmadıkları gerekçesiyle, resmi niteliği bulunmayan bu maçlarda da oynayamayacakları cevabı verildi.  

İtalya'da Fiorentina, İspanya'da Roma gibi ekiplere karşı oynanacak maçlara Arda'nın yeni takımına uyum sağlaması açısından, oldukça önemli gözüyle bakılıyordu.

Luis Suarez’e izin verilmişti

İspanyol Kulübü Barcelona’nın geçen sezon transfer ettiği Luis Suarez, 2014 Dünya Kupası’nda Chiellini’yi ısırdığı için FIFA’dan, 4 ay futboldan men cezası almıştı. Resmi maçlarda oynayamayan Luiz Suarez, hazırlık karşılaşmalarında forma giymişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)