BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda'ya 15 milyon euroluk şok----

Arda'ya 15 milyon euroluk şok

Arda'ya 15 milyon euroluk şok
11 Eylül 2015 - 17:17 www.finansgundem.com

Arda Turan Avrupa'da değerinin üzerinde bir rakama giden oyuncular içerisinde 5. sırada gösterildi

Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan için şok bir iddia ortaya atıldı. Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES) yayınladığı haftalık raporunda, Avrupa'da bu yaz gerçekleştirilen transferleri mercek altına aldı ve değerinin üzerinde transfer olan oyuncularla, değerinin altında giden isimleri sıraladı.

İsviçre merkezli kurumun gerçekleştirdiği araştırmaya göre Arda Turan, gerçek değerinin oldukça üstünde bir meblağ karşısında Katalan ekibinin yolunu tuttu. Milli futbolcunun gerçek değerinin 18.8 milyon euro olduğu öne sürülürken, 34 milyon euro karşılığında gerçekleşen transferde Barcelona'nın 15.2 milyon euro fazladan ödediği savunuldu.

Van Persie ucuza geldi

Aynı araştırmada Manchester United'dan Fenerbahçe'ye gelen Robin Van Persie de yer aldı. Hollandalı yıldız ise Arda Turan'ın aksine değerinin altında giden isimler arasında gösterildi. 16.9 milyon euro mevcut değeri gösterilen golcü oyuncu için Fenerbahçe'nin gerçek değerinden 11 milyon euro daha az ödediği ifade edildi.

Arda Turan Avrupa'da değerinin üzerinde transfer olan isimler arasında 5. sırayı alırken, Van Persie ise değerinin altında gidenler içinde 3. olarak gösterildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)