BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda'nın sadakati test edilecek!----

Arda'nın sadakati test edilecek!

Arda'nın sadakati test edilecek!
12 Eylül 2015 - 16:46 www.finansgundem.com

Atletico Madrid-Barcelona ve Galatasaray-Atletico Madrid maçlarıyla dolu dört günün, Arda için çok zor geçeceğine dikkat çekildi

Sezon başında Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan ile ilgili Marca gazetesinde özel bir haber yayınlandı. La Liga'da bu gece oynanacak Atletico Madrid-Barcelona maçına dikkat çekilen haberde ayrıca hafta içinde de Atletico Madrid'in İstanbul'da Galatasaray'a konuk olacağına dikkat çekildi.

'Arda'nın sadakati test edilecek' başlığıyla verilen haberde şu ifadeler kullanıldı: "Atletico bu akşam Barcelona ile salı günü ise Galatasaray ile karşılaşacak. Bu geceki maçta forma giymeyecek ancak kafileyle olacak ve Calderon'da muhtemelen pek sıcak karşılanmayacak.

Türk devi de Arda'nın hala takip ettiği bir takım. Eski takımı Atletico Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Zihninde Atletico etkileriyle Galatasaray'ı destekliyor olacak. Tabii bu gece de Barça'yı... Atletico her zaman kalbinin bir köşesinde kalacak olmasına karşın, bu dört gün Arda için çok zor bir dört gün olacak" 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)