BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDoğu Anadolu kara teslim----

Doğu Anadolu kara teslim

Doğu Anadolu kara teslim
19 Şubat 2018 - 03:25 www.finansgundem.com

Ardahan'da gece etkili olan kar yağışı ve tipi yüzünden kapanan köy yolunda mahsur kalan 39 araçtaki 86 kişi kurtarıldı.

Kar yağışı ve fırtına Doğu Anadolu bölgesinde yaşamı felç etti. Ardahan'da gece etkili olan kar yağışı ve tipi yüzünden kapanan köy yolunda mahsur kalan 39 araçtaki 86 kişi kurtarıldı. Kar yağışının etkili olduğu Kars-Digor yolu da ulaşıma kapandı. Ağrı'da hasta almaya giden ambulans kara saplandı. 

Etkili kar ve tipi nedeniyle araçların mahsur kaldığı bilgisini alan Ardahan İl Özel İdaresi ekipleri, Edegül-Çeğili köylerinde mahsur kalan araçlara ulaşmak için çalışma başlattı.

Ekipler, görüş mesafesinin sıfıra indiği bölgeye yol temizleme ve açma çalışmaları sonucu ulaşabildi. Bölgede mahsur kalan 39 araçtaki 86 kişi kurtarılarak köylerine ulaştırıldı.

Merkeze bağlı Edegül-Çeğilli köy yolunda mahsur kalan Çeğilli Köyü muhtarı Seçkin Baltacı, yaptığı açıklamada, tipi nedeniyle köyüne gidemediğini belirterek, "Kar ve tipi, burası Ardahan. Devletimiz sağ olsun. Arar aramaz geldiler. Özel idaresi ekipleri bizi yolda bırakmadı. Şimdi köyümüze vardık" dedi.

İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada ise, kar ve tipinin bölge genelinde hala etkisini sürdürdüğü, zorunlu olmayanların yola çıkmaması gerektiği bildirildi.

KARS-DİGOR YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Kars-Digor karayolunda yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. Sabah saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde de etkili olan kar yağışı ve tipi ulaşımda aksamalara neden oldu.

ASTIM HASTASI KURTARILDI

Kapanan yolda mahsur kalan bir astım hastasının bulunduğu otomobi del, İl Özel İdaresi ekiplerince kurtarıldı.

AMBULANS KARA SAPLANDI

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde hasta almaya giden ambulan kara saplandı. Ambulans, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)