BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda'dan Galatasaray'a 1 milyon euro!----

Arda'dan Galatasaray'a 1 milyon euro!

Arda'dan Galatasaray'a 1 milyon euro!
02 Mayıs 2014 - 17:33 www.finansgundem.com

Atletico'yu finale taşıyan milli oyuncu G.Saray'a da 1 milyon Euro kazandırdı

Türk futbolunun hem futboluyla hem de saha dışındaki yaşamıyla en çok konuşulan ismidir Arda Turan... 12 yaşında giydiği G.Saray formasıyla milli takımların alt yaş kategorilerinin tümünde oynayıp 2005-06'da sarı-kırmızılıların A takımında yaptığı patlama ile herkesin dikkatini çeken Arda Turan, A.Madrid kariyeri ile futbol hayatına bambaşka bir yol açarken Devler Ligi'nde de finale yükselerek bir kez daha göğsümüzü kabarttı...

2011-12’de A.Madrid'e 12 milyon Euro karşılığında 5 yıllık imza atan Arda, iki sezon önce kazanılan UEFA Avrupa Ligi'nin ardından bu kez Avrupa'nın 1 numaralı kupasında finale yükseldi... G.Saray'ın evladı, eski kaptanı “Finali kazanırsak G.Saray bayrağı ile tur atacağım” derken takımına bilmeden bir katkı daha yaptı ve G.Saray'ın kasasına 1 milyon Euro daha girmesine neden oldu.

Atletico ile yapılan sözleşmede bonservis 12 milyon Euro görülürken, İspanyol ekibinin Devler Ligi'nde final oynaması halinde ise ‘1 milyon Euro daha G.Saray'a ödenir’ bonusu da yer alıyor. Chelsea karşısında Atletico’nun 3-1'lik galibiyetine, golü ile katkı yapan ve takımını finale taşıyan Arda, başarısıyla tüm Türkiye'nin yüzünü güldürürken yuvasına da 1 milyon Euro daha kazandırdı.

Florya'nın havasını en iyi soluyan isimlerden olan, hiçbir G.Saraylı oyuncunun içine sindiremediği 'mor' formaları gördüğünde “G.Saray forması giymeyecek miyiz?” diye soran ve bu sözleri yüzünden eleştirilen Arda, sık sık G.Saray'dan da başka takımda oynamayacağını da vurgulamak zorunda kalmıştı. Arda, G.Saray'a son katkısını da 1 milyon Euro ile yaparken artık herkes milli oyuncunun final maçını dört gözle bekliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)