BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArda Turan çöken bina için konuştu: Bizimle ilgisi yok----

Arda Turan çöken bina için konuştu: Bizimle ilgisi yok

Arda Turan çöken bina için konuştu: Bizimle ilgisi yok
25 Temmuz 2018 - 06:50 www.finansgundem.com

Başakşehirsporlu Arda Turan, Sütlüce'deki binanın çöküşünde kendi inşaatının rolü olduğu iddiaları için açıklama yaptı

Beyoğlu Sütlüce'de dün çöken 4 katlı binanın yanında inşaatı bulunan Başakşehirspor'un milli futbolcusu Arda Turan açıklama yaptı. Turan, inşaatındaki çalışmaların çökmeye neden olarak gösterilmesinin asılsız olduğunu söyledi.

“Emlak Haber”in 29 Ocak 2017 tarihli haberine göre, Arda Turan 4 milyon dolara aldığı arsa üzerine otel yapmak istiyordu. Daha sonra, Haliç ve Bilgi üniversitelerinin bulunduğu bölgedeki ihtiyacı göz önünde tutarak öğrenci yurdu yapmaya karar verdiği bildirildi.

İnşaat çalışmasının yanındaki otelin sahibi Şükran Aral, olayda kendilerinin de büyük zarar gördüğünü belirterek şunları söyledi: “Bizim binamız 50 odalı butik otel olacak, kafe olacak. Yandaki inşaat da öğrenci yurdu olacaktı. Arda Turan’ın inşaatı orası. Kendisi de geçtiğimiz hafta gelip kontrol etmişti. Konuşmuştuk. Biz Cuma günü kafe ve oteli açacaktık ama bizim binamızı da mühürlediler. Zeminden dört kat aşağı iniyorlar orada. Yukarıdaki bir binanın sahipleri şikâyetçi olmuş. Binalarının 10 santimetre açıldığını söylemişler. Bina sahibimiz de bizim alana girmesinler diye ihtar çekmişti.”

Arda Turan olayla ilgili şu açıklamada bulundu: Araziyle ilgili yapılan tüm işlemler yasalara uygundur. Ruhsatlarımız da hukuksuz en ufak bir şey yoktur. Oraya yapacağım projeyle yıkılan binanın hiçbir alakası yok. Çalıştığımız inşaat şirketiyle de konuştuk. Bina yağan yağmur sonrası yıkılan istimlak duvarı yüzünden çökmüştür. Bu konuyla ilgili sevindiğim tek nokta kimseye bir zarar gelmemesidir.

Arda Turan, bina sahibinin kendisini uyardığı iddiasıyla ilgili ise ‘Ben o kişiyle hayatım boyunca karşılaşmadım” dedi. (Hürriyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)