BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda maçta yok----

Arda maçta yok

Arda maçta yok
24 Mayıs 2014 - 20:20 www.finansgundem.com

Avrupa'nın en büyüğü bu akşam belli oluyor. Real Madrid ile temsilcimiz Arda Turan'ın ekibi Atletico Madrid Lizbon'da karşılaşacak

Futbolda Avrupa'nın en büyüğü bu akşam oynanacak Real Madrid - Atletico Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi finaliyle belli olacak.

Avrupa kupalarının 59 yıllık tarihinde ilk kez aynı kentin 2 takımının karşı karşıya geleceği final Portekiz'in Lizbon şehrinde oynanacak. Hollandalı hakem Björn Kuipers'in düdük çalacağı Türk hakem Cüneyt Çakır'ın 4. hakem olarak görev yapacağı Luz Stadı'ndaki maç saat 21.45'te başlayacak ve Star TV'den de canlı olarak ekranlara gelecek.

İspanya'da La Liga'yı şampiyon olarak tamamlayan Atletico Madrid, bu şampiyonluğunu, tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ile taçlandırmak istiyor. Real Madrid ise takıntı haline getirdiği 10. Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkacak.

AS Gazetesi: Arda Turan ilk 11'de yok

İspanyol AS gazetesi, Arda Turan'ın Şampiyonlar Ligi finalinde ilk 11'de maça başlayamayacağı iddiasında bulundu.

AS'ın haberine göre son idmanda kendini yüzde 100 hazır hissetmeyen Arda Turan, finalde ilk 11'de yer almayabilir. As gazetesi ayrıca Arda Turan'ın yerine Raul Garcia'nın ilk 11'de maça başlayacağı tahmininde bulundu.

Ayrıca Diego Costa'nın dünkü antrenmanda kendini iyi hissettiği ve antrenmanda iyi performans sergilediği aktarılırken golcü oyuncunun ilk 11'de sahaya çıkacağı belirtildi.

Real Madrid'e Ronaldo müjdesi

Önceki gün antremana çıkmayan Ronaldo'nun bu akşam Şampiyonlar Ligi finalinde oynayacağı belirtildi.

Maç öncesi basın toplantısında konuşan Portekizli yıldız Ronaldo, kendini iyi hissettiğini ve oynayabileceğini dile getirdi.

UEFA'nın finalist takımlara şart koyduğu "basın günü" için bugün  antrenmanı basına açan Real Madrid'i, 300'den fazla basın mensubu izledi.

Final maçının oynanmasına 4 gün kala yapılan antremana Cristiano Ronaldo, Karim Benzema  ve Gareth Bale'in çalışmaya çıkmaması dikkatleri çekmişti.

MUHTEMEL 11'LER

İspanya La Liga şampiyonluk maçında Barcelona ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak ipi göğüsleyen Atletica Madrid'de sakatların durumu hala belirsizliğini koruyor.

Barcelona maçının 15. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Diego Costa ve 22. dakikada Arda Turan sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bu iki oyuncunun final maçında oynama ihtimalinin olduğu, kesin kararın ise maç saatinde verileceği açıklandı. Takımların muhtemel 11'leri ise şöyle:

Stat: Lizbon Luz
Hakem: Björn Kuipers
Atletico Madrid: Courtuis, Juan Fran, Miranda, Godin, Filipe Luis, Koke, Gabi, Thiago, Arda (Diego Ribas), Raul Garcia, Diego Costa (David Villa)
Real Madrid: Casillas, Carvajal, Ramos, Pepe (Varane), Coentrao, Illarramendi, Modric, Di Maria, Bale, Benzema, Ronaldo
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)