BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda için flaş transfer açıklaması----

Arda için flaş transfer açıklaması

Arda için flaş transfer açıklaması
30 Haziran 2015 - 07:34 www.finansgundem.com

Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Turan, İspanya'ya veda etmeye hazırlanıyor

İspanyol kulübünde sözleşmesi sürmesine rağmen menajerine, kendisine kulüp bulması için talimat veren milli futbolcunun 1-2 gün içinde yeni kulübünün açıklanacağı öğrenildi.

Menajeri Ahmet Bulut'un, Atletico Madrid transfer komitesi sorumluları ile yaptığı bir dizi temas sonucu, Arda'nın kulüpten ayrılması iyice kesinlik kazandı. Geçtiğimiz hafta içinde Paris Saint Germain Kulübü Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile Madrid'te başbaşa yemek yediği ileri sürülen milli futbolcunun seçenekleri içinde Ligue 1 olduğu da öne çıktı. Aynı zamanda Asya Tenis Federasyonu'nun başkan yardımcısı olan Nasser Al-Khelaif'in, menajer Ahmet Bulut'la da transferin en ince ayrıntılarını konuştuğu ifade edildi.

Arda için bir diğer cazip teklif de İngiltere Premier League'in köklü takımlarından Manchester United'dan geldi. Şimdi Arda'nın ortada iki tercihi var; ya Fransa'ya gidecek, ya da Ada'ya. Ancak milli futbolcunun yakın çevreleri Paris Saint Germain kulübünün kendisine daha yakın olduğuna işaret ediyor. Söz konusu iki kulüp de Arda'yı almak isterse, Atletico Madrid kulübüne 41 milyon Euro bonservis ücreti ödemesi gerekiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)