BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda gözden düştü mü?----

Arda gözden düştü mü?

Arda gözden düştü mü?
12 Eylül 2014 - 11:10 www.finansgundem.com

İspanyol basını Atletico Madrid’de forma giyen Arda Turan’ın gözden düştüğünü iddia etti

Milli futbolcunun Galatasaray ile oynanan maçtan sonra İspanyol ekibiyle hiçbir karşılaşmaya çıkmadığını belirten gazete, Arda’nın milli maçlar dışında sahada olmadığını yazdı. Arda Turan’ın tam olarak iyileşmemesine rağmen Danimarka maçında 22, İzlanda’ya karşı 90 dakika oynadığı belirtilirken, yıldız futbolcunun 14 bin kilometre yol kat ettiği vurgulandı.

Bu sezon Arda Turan’dan henüz bir verim alamayan Atletico Madrid teknik heyetinin de bu konuda oldukça düşünceli olduğu belirtilirken, Fransız oyuncu Antoine Griezmann’ın forma şansının daha yüksek olduğuna değinildi. Arda’nın hafta sonu oynanacak Real Madrid derbisinde ilk 11'de sahaya çıkmasının zor olacağını savunan gazete, sadece Griezmann’ın değil Saul Niguez’in de milli futbolcudan daha fazla forma şansını olduğunu belirtti.

Haberde ayrıca 120 gündür Atletico Madrid’le resmi bir maça çıkmayan Arda Turan’ın bu sezon 11 şansının zor olduğu vurgulandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)