BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda golünü attı secdeye kapandı----

Arda golünü attı secdeye kapandı

Arda golünü attı secdeye kapandı
01 Mayıs 2014 - 00:51 www.finansgundem.com

Devler Ligi'nde Chelsea'yi devirip finale kalan Atletico Madrid'in galibiyetinde büyük pay sahibi Milli futbolcumuz attığı golden sonra secdeye yattı

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Atletico Madrid, Chelsea ile Stamford Bridge'de 3-1 mağlup ederek adını kentdaşı Real Madrid'in rakibi olarak finale yazdırırken Milli futbolcumuz Arda Turan harika oyununu attığı golle de taçlandırdı. 

ARDA CHELSEA'Yİ YIKTI 

Karşılaşmanın 2-1 devam ettiği sırada 72. dakikada sağ kanattan açılan ortada Arda, ceza sahası içinde kafa vuruşunu yaptı. Top iki direğin birleştiği noktadan döndü, Pozisyonu takip eden Arda, direkten dönen kendi topuna tekrar vurdu ve ağlara yolladı. 

SECDEYE YATTI 

Arda, golün ardından büyük sevinç yaşarken köşe vuruşu bayrağının olduğu bölgeye doğru koştu ve secdeye yattı. 82. dakikada ise oyundan alındı. 

Öte yandan Arda, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde gol atan ilk Türk oyuncu oldu.

Milli yıldızın başarılı bir futbol sergilemesi ve secdeye gitmesi, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı ve Arda için övgü dolu mesajlar yağdı..



"BANA DUA EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER"

Arda Turan, attığı gol ve secdeye gidişiyle ilgili şunları söyledi:

Kupayı kazanınca bu anlamlı olacak. Bana dua eden herkese teşekkür ederim. Ülkemi temsil etmeye çalışıyorum burda. Özel bir gündü bugün. Final zor olacak ama bu takım herşeyi başarabilir. Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Final Madrid derbisi olacak. Burada iyi bir hayat yaşıyorum, huzurluyum." 

Milli yıldızımız kupa finalde Ronaldo'lu Real Madrid'e karşı mücadele edecek. Kupayı kaldırması halinde ise Türk futbolu için önemli bir başarı kazanmış olacak..
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)