BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda Atletico’dan ayrılıyor mu?----

Arda Atletico’dan ayrılıyor mu?

Arda Atletico’dan ayrılıyor mu?
12 Temmuz 2014 - 14:46 www.finansgundem.com

İddia İspanyol basınından: La Liga takımlarından Atletico Madrid’de forma giyen Milli yıldız Arda Turan takımdan ayrılıyor.

Geçtiğimiz günlerde de adı bir çok kez transfer dedikodularına karışan Arda Turan için İspanyol basınından flaş bir transfer açıklaması geldi. O açıklamaya göre Arda Turan yakın zaman içinde Atletico Madrid’den ayrılıp ses getirecek bir imza atacak.

Adı her transfer döneminde transfer dedikodularına karışan Arda Turan için iddialar bu kez çok ciddi. Eurosport İspanya ofisinden gelen bilgilere göre İngiliz kulüplerinin yakın ilgi gösterdiği Türk yıldız Atletico Madrid’den ayrılmak üzere. Atletico Madrid yönetiminin Arsenal’de forma giyen Cazorla ve Benfica’da forma giyen Nicolas Gaitan’dan birini kadrosuna katmak istediği aktarılırken Arda Turan’ı da satmak istediği ifade edildi. 

İspanya’da 3 sezondur müthiş bir başarı grafiği çizen ve son olarak Atletico Madrid’le lig şampiyonluğu yaşayan futbolcu Liverpool’la anlaşamak üzere. Arsenal’in Barcelona’dan Alexis Sanchez’i transfer etmesinin ardından rakibinden transfer çalımı yiyen Liverpool, Arda Turan’ı tekrar gündemine aldı. Kanatlara takviye yapmak isteyen İngiliz kulübünün Arda Turan’la daha önce de ilgilendiği belirtilirken bu kez bu transferi bitirmeye niyetli olduğu aktarıldı.

Eurosport İspanya’dan gelen bilgilere göre özellikle adı Manchester United’la anılan Arda Turan’ın kendisiyle ilgilenen kulüpler arasında en çok Liverpool’a yakın olduğu ve bu transfer döneminde Milli yıldızın Ada yolcusu olduğu aktarıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)