BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisArçelik'e de patent davası açmıştı: Koreli LG, bu kez Çinlilerin peşinde----

Arçelik'e de patent davası açmıştı: Koreli LG, bu kez Çinlilerin peşinde

Arçelik'e de patent davası açmıştı: Koreli LG, bu kez Çinlilerin peşinde
05 Kasım 2019 - 10:46 www.finansgundem.com

LG Electronics, ABD'deki Çinli cihaz ve elektronik üreticisi tarafından ABD'de satılan patentli ürünlerin televizyonda patent aldığını iddia ederek Kaliforniya'da dava açtı

FINANSGUNDEM.COM / CÖMERT YILDIZ - ÖZEL HABER

Güney Kore'deki büyük bir ev aletleri üreticisi olan LG Electronics, ABD'deki Çinli cihaz ve elektronik üreticisi tarafından ABD'de satılan patentli ürünlerin televizyonda patent aldığını iddia ederek Kaliforniya'daki bir bölge mahkemesine dava açtı.

LG Salı günü yaptığı açıklamada, TV ile ilgili patent ihlali ve tazminat davası açtığını söyledi. LG, patent ihlalinin askıya alınmasına ve müzakerelerin karara bağlanması talebine tekrar tekrar talep edilmesine rağmen Hisense'i samimiyetsiz bir tutum sergilemekle suçladı.

LG'nin fikri mülkiyet merkezinin genel başkan yardımcısı Jeon Saeng-gyu, "LG Electronics, fikri mülkiyet haklarını aktif bir şekilde korumak için patentlerinin haksız kullanımına şiddetle cevap verecektir" dedi.

LG, Eylül ayında, Almanya'da, iki kapılı buzdolapları için kabul edilen buz yapma teknolojisinin izinsiz kullanımı üzerine, Türkiye'nin önde gelen bir sanayi şirketi olan Koç Holding A.Ş.'nin elektronik ve ev aletleri markaları Beko ve Grundig'e patentini ihlal ettiği için dava açmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)