BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArçelik Pazarlama'ya Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi statüsü verildi----

Arçelik Pazarlama'ya Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi statüsü verildi

Arçelik Pazarlama'ya Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi statüsü verildi
31 Mayıs 2019 - 12:27 www.finansgundem.com

Arçelik Pazarlama A.Ş., Türkiye genelinde çok az şirketin elde edebildiği Enerji Bakanlığı’nın Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi (EVD) sertifikası verildi.

Arçelik Pazarlama A.Ş., Türkiye genelinde çok az şirketin elde edebildiği Enerji Bakanlığı’nın Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi (EVD) sertifikasını, 11 aylık çalışma sonucunda, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanı Oğuz Can’dan aldı.

Şirket böylece AVM, otel, kamu binası, okul, hastane, belediye binaları, stadyum, depo gibi yapılara hizmet verebilecek. Arçelik Pazarlama A.Ş., Türkiye’de çok az şirketin sahibi olduğu Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nın Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi (EVD) statüsünü kazandı.

EVD sertifikası, Arçelik’e Enerji Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanı Oğuz Can’dan tarafından geçen hafta takdim edildi.EVD sertifikası Enerji Bakanlığı tarafından sadece kriterlere uygun şirketlere veriliyor.

Sertifikayı alma sürecinde Arçelik Pazarlama A.Ş., ön koşul olarak sunulan 12 farklı ölçüm aletini bukonunun uzmanı global markalardan satın alarak, TÜRKAK (Türk Akreditasyon Kurumu) onaylı laboratuvarlarda kalibre ettirdi.

Şirket, hem ölçüm aleti satın alımı, kalibre ettirilmesi hem de Arçelik Pazarlama A.Ş. bünyesindeki 4 çalışanın 2 farklı eğitime girip 2 farklı sınavda başarılı olarak sertifikalarını almaları sonucunda, yani tam 11 aylık çalışmayla, “Ticari ve Hizmet Binası” kategorisinde “Enerji Verimliliği Danışmanı” şirket unvanına sahip oldu.

Arçelik Pazarlama A.Ş. bu sertifika ile ofis, AVM, otel, kamu binası, okul, hastane, belediye binaları, stadyum, depo gibi ticari binalar ve hizmet binalarına, enerji etüdünün yapılması, verimlilik artırıcı proje hazırlama ve uygulama, enerji yönetimi danışmanlığı ve enerji performans sözleşmelerinin yapılması konusunda hizmet verebilecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)