BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArama kurtarmada dünya çapında bir iş çıkartıyoruz----

Arama kurtarmada dünya çapında bir iş çıkartıyoruz

Arama kurtarmada dünya çapında bir iş çıkartıyoruz
26 Ocak 2020 - 17:00 www.finansgundem.com

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Türkiye'nin arama kurtarma noktasında dünya çapında bir iş çıkardığını ifade etti

Depremin vurduğu Elazığ ve Malatya’da kurtarma çalışmaları devam ederken 6,8 büyüklüğünde sarsıntının ardından bütün Türkiye seferber oldu. Enkazdaki arama kurtarma çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeye giden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Türkiye'nin arama kurtarma noktasında dünya çapında bir iş çıkardığını ifade etti. Organizasyonun düzgün şekilde yapıldığı belirten Feyzioğlu, “Allah AFAD, UMKE, Türk Kızılay ve itfaiyeden razı olsun. Organizasyon düzgün yapılmış, dört dörtlük gidiyor”dedi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Tüm Elazığ'a ve Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Feyzioğlu, devletin bölgede dünya çapında bir çıkardığını ifade etti.

Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun
Arama kurtarmada dünya çapında bir iş çıkartıyoruz şu anda. Ben öncelikle Elazığ'a ve tüm Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Dünyada hiçbir arama kurtarma ekibi giremez
Feyzioğlu kurtarma ekiplerine ilişkin 'Her an çökme tehlikesi olan bir binada arama kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Sanıyorum dünyada hiçbir arama kurtarma ekibi bu binaya girip kendi canını tehlikeye atmaz.' ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)