BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAra seçimler öncesi Biden’a uyarı----

Ara seçimler öncesi Biden’a uyarı

Ara seçimler öncesi Biden’a uyarı
03 Kasım 2021 - 10:51 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden'a 2022 ara seçimleri öncesi Virginia'dan uyarı gibi bir seçim sonucu geldi. Biden'ın Trump'a karşı 10 puan fark attığı eyalette, valilik seçimlerini Cumhuriyetçi aday Glenn Youngkin kazandı.

ABD’nin Virginia eyaletinde gerçekleşen valilik seçimleri, ülke siyasetindeki son durum açısından kritik öneme sahip. Cumhuriyetçi Parti’nin adayı Glenn Youngkin ile Demokrat Parti’nin adayı Terry McAuliffe arasında geçen yarışın kazananı belli oldu.

Associated Press’in açıkladığı resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhuriyetçi aday Glenn Youngkin yüzde 51, Demokrat rakibi eski Virginia Valisi Terry McAuliffe ise 48.3 oy aldı. Bu sonuçlara göre Youngkin seçimden zaferle ayrıldı.

ABD Başkanı Joe Biden, 2020 yılındaki Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump’a karşı Virginia’da 10 puan farkla zafer kazanmıştı. Analistler, Youngkin’in kazandığı seçim sonucunun 2022’deki ara seçimler öncesi Biden yönetimine bir uyarı mesajı niteliğinde olduğu yorumunda bulundu.

Sınırda ABD-Yunan işbirliği tam gaz

 

Rusya’dan ABD’ye Moskova’daki diplomatik varlığı güçlendirme teklifi

 

ABD üç ülkeye uygulanan gümrük muafiyetini kaldırıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)