BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriApple’dan uyarı: Kredi kartını cüzdanınıza koymayın----

Apple’dan uyarı: Kredi kartını cüzdanınıza koymayın

Apple’dan uyarı: Kredi kartını cüzdanınıza koymayın
23 Ağustos 2019 - 15:28 www.finansgundem.com

Apple, yeni kredi kartı ürünü Apple Card'ın cüzdana konmaması uyarısında bulundu. Çünkü titanyumdan yapılan kartın deri cüzdanda rengi soluyor!

Apple'ın çıkardığı yeni kredi kartında çok önemli bir detay atlanmış gibi! Apple kullanıcılarına kredi kartını deri cüzdanlarına koymamalarını tavsiye ediyor. Çünkü titanyum malzemeden yapılan kart deri cüzdana konduğu zaman kredi kartının rengi soluyor.

Apple Card şu an sadece ABD’de kullanılabiliyor. Kartın ne zaman Türkiye’de kullanıma sunulacağı açıklanmadı.

CNN Money’nin aktardığı Apple'ın resmi sitesinde yer alan açıklamaya göre, “Eğer titanyum malzemeden yapılmış Apple Card'ınız sert yüzeye veya maddeye temas ederse kaplaması zarar görebilir” ifadesi kullanıldı.

Apple aynı zamanda kredi kartını kullanıcıların çantalarında da taşımamaları gerektiği uyarısında bulundu.

Kısaca Apple'ın yaptığı açıklamaya göre kredi kartının hiçbir yüzeye dokunmaması gerekiyor. Apple geçen mart ayında kredi kartını duyurduğunda bugüne kadar kart teknolojisindeki en sansasyonel ürün olarak lanse etmişti.

Goldman Sachs tarafından düzenlenen Apple Card, Mastercard altyapısını kullanıyor. Kart sadece iPhone'daki cüzdan uygulaması ile entegre olarak çalışıyor.
Apple kredi kartının mikrofiber malzemeden uzak tutulması gerektiğini ve nemli ortamlarda tutulmaması önerisinde de bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)