BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiApple'a karantina şoku----

Apple'a karantina şoku

Apple'a karantina şoku
09 Kasım 2022 - 14:12 www.finansgundem.com

Çin, dünyanın en büyük iPhone fabrikasında Kovid-19 kısıtlamalarının devam edeceğini açıkladı.

Çin'de Apple'ın en büyük iPhone tesisinin bulunduğu şehir olan Zhengzhou'da karantina uygulaması kaldırmasına rağmen, şehrin bazı bölgeleri hâlâ yüksek riskli olarak kabul edildi.

Üretim tesisinin bulunduğu bölgenin riskli alanlar listesinde bulunması sebebiyle, fabrikadaki Kovid-19 kısıtlamalarının devam edeceği bildirildi.

Bloomberght'te yer alan habere göre, "iPhone City" olarak bilinen Foxconn Technology Group fabrikasında devam edecek olan kısıtlamanın üretim üssüne giren ve çıkan mal akışını sınırlaması bekleniyor.

iPhone gönderimlerinde yaşanabilmesi olası düşüşün ABD’de yaklaşan Şükran Günü ve Black Friday’deki iPhone satışlarını etkilemesi öngörülüyor.

Çin hükümeti, kısıtlamanın ne zaman kaldırılacağına dair henüz bir karar vermezken, Foxconn Sözcüsü, şimdilik fabrikadaki üretimin “kapalı döngü” adı verilen bir ortamda devam edeceğini söyledi.

Çin, 2 Kasım 2022 tarihinde fabrikasının içinde bulunduğu bölgeyi yedi gün boyunca artan Kovid-19 vakalarından dolayı kapatmıştı.

Apple, telefon üretimini azaltma kararı aldı

 

Avustralya'da, Apple'a karşı grev büyüyor

 

Apple'ın dünyaya meydan okuyan gelişim süreci

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)