BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaApple CEO'su Android kullanıcılarını kızdırdı----

Apple CEO'su Android kullanıcılarını kızdırdı

Apple CEO'su Android kullanıcılarını kızdırdı
17 Haziran 2013 - 10:39 www.finansgundem.com

Apple'ın CEO'su Tim Cook bu seferde Android kullanıcılarını kızdıracak sözler sarf etti

Apple’ın düzenlediği WWDC geliştiriciler konferansı, Apple’ın tanıttığı ürünler kadar CEO’su Tim Cook’un Google ve diğer rakipleri hakkında yaptığı konuşmalar damgasını vurdu. Tim Cook, Apple’ın akıllı telefonlardaki işletim sistemi iOS’un en büyük rakibi Android severler hakkında yaptığı konuşma, Android severleri çok kızdırdı. WWDC Geliştiriciler konferansında kendi işletim sistemini öven Tim Cook, rakibi Android’in sürekli yeni bir sürüm çıkarması nedeniyle yazılımcılar için kabus olduğunu açıkladı.
Android işletim sisteminin bugüne kadar çıkardığı sürümlerden en çok tutulan ve yağın olan sürümünün %37’lik bir oranla 2010 yılında çıkmış olan Gingerbread olduğunu belirten Tim Cook, Apple’da ise şu ana kadar satılan 600 milyona yakın iPad, iPhone ve iPod Touch cihazlarının %93’ünde iOS 6 kullanıldığını açıkladı.
Sabit bir sürüm kullanan iOS kullanıcılarının Android kullanıcılarına göre yüzde 50 daha fazla telefonlarını kullanıldıklarını belirten Cook, 'Bu durum hiç de şaşırtıcı değil zira iPhone kullanıcıları telefonlarını daha çok seviyorlar' dedi ve geliştiricilere iOS ekosistemine dahil olmanın avantajlarını anlattı. Ayrıca CEO, iOS'un geliştiricilere şimdiye dek 10 milyar dolara yakın para kazandırdığını ve bu miktarın yarısının geçtiğimiz yıl elde edildiğini duyurdu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)