BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemApo yıllar sonra poz verdi----

Apo yıllar sonra poz verdi

Apo yıllar sonra poz verdi
03 Aralık 2013 - 15:22 www.finansgundem.com

İmralı ziyaretinde çekilen fotoğraflar Adalet Bakanlığı'nın izni ile BDP'lilere ulaşacak ve yine izin verilirse fotoğraflar yayınlanabilecek

BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın müzakerelere geçilmesi konusunda hükümetten olumlu sinyallerin geldiğini açıkladığı çözüm sürecinde yeni gelişmelerin yaşandığı öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, Kasım ayı başında İmralı'ya giderek Abdullah Öcalan'la görüşen BDP Grup Başkanvekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken ile HDP Eşbaşkan Yardımcısı Sırrı Süreyya Önder, Öcalan'la yine fotoğraf çekti. Bu fotoğrafların bugün BDP'ye ulaşacağı belirtildi. BDP heyeti daha önce de Öcalan'la fotoğraf çekmiş ancak bunların yayınlanması konusunda Adalet Bakanlığı'ndan izin çıkmamıştı. Yeni fotoğraflar da öncekiler gibi sadece BDP yöneticilerinde bulunucak. Fotoğrafların yayınlanması ancak Adalet Bakanlığı'nın izin vermesi halinde mümkün olacak.


HEYET PERŞEMDE ADADA
Bu arada Adalet Bakanlığı'nın BDP-HDP heyetinin İmralı'ya yeni ziyareti için izin verdiği öğrenildi. Heyetin Perşembe günü adaya gitmesi bekleniyor. Öcalan, BDP-HDP heyeti ile yaptığı son görüşmede hükümete seçimlerin sonuna kadar 4 aylık opsiyon tanıdığını söylemişti.

GAZETECİLER İMRALI'YA GİDECEK
Bu arada BDP'lilerle Adalet Bakanı Sadullah Ergin'le yaptıkları görüşmede bazı gazetecilerin İmralı'ya giderek Öcalan'la görüşmesi konusunda sıcak mesajların alındığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde "çözüm sürecini takip eden" bazı köşe yazarlarının İmralı'ya gidebileceği belirtildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)