BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAP Başkanı Sassoli, hastaneye kaldırıldı----

AP Başkanı Sassoli, hastaneye kaldırıldı

AP Başkanı Sassoli, hastaneye kaldırıldı
21 Eylül 2021 - 03:01 www.finansgundem.com

AP Başkanı Sassoli'nin 15 Eylül'den bu yana zatürreden Fransa'nın Strazburg kentindeki hastanede tedavi gördüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu duyuruldu.

Avrupa Parlamentosu Başkanı David Sassoli'nin Sözcüsü Roberto Cuillo, yaptığı yazılı açıklamada, Sassoli'nin 15 Eylül akşamı Strazburg Hastanesine kaldırıldığı ve tetkikler sonucu zatürre tespit edildiği aktarıldı.

Ardından Sassoli'nin tedavisine başlandığını ifade eden Cuillo, AP Başkanının sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini paylaştı.

Cuillo, 14 Eylül gecesi Sassoli'nin ateşinin çıktığını, yapılan yeni tip korona virüs  testinin negatif çıktığını belirtti.

Sassoli, 15 Eyül'de Strazburg'da düzenlenen AP Genel Kurulunda bir oturumun başkanlığını yapamamış ve Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in kurulda, Komisyonun icraatlarını ve gelecek yıl için önceliklerini anlattığı geleneksel "Birliğin Durumuna" ilişkin yaptığı konuşmaya katılamamıştı.

Tarih verildi: ABD'den aşı zorunluluğu kararı!

 

Bilim insanları araştırdı: Uçuştan önce Kovid-19 testi ne kadar etkili?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)