BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAnthony Hopkins: Oyuncular oldukça aptal, fikirlerini sormayın----

Anthony Hopkins: Oyuncular oldukça aptal, fikirlerini sormayın

Anthony Hopkins: Oyuncular oldukça aptal, fikirlerini sormayın
06 Aralık 2019 - 10:40 www.finansgundem.com

Dünyadaki konularla ilgili insanların oyunculara neden fikirlerini sorduğuna anlam veremediğini belirten tecrübeli oyuncu Anthony Hopkins, oyuncuların ‘oldukça aptal' olduklarını ifade ederek, “Görüşümün hiçbir değeri yok” dedi.

Interview magazine için ‘İhtiras Rüzgarları’ ve ‘Joe Black’ filmlerinde birlikte oynadığı ünlü oyuncu Brad Pitt’e, konuşan 81 yaşındaki Anthony Hopkins, oyuncuların fikirlerinin ‘değersiz’ olduğunu söyledi.

​Yeni Netflix filmi The Two Popes’ın yayınlanmasından önce konuşan Hopkins, “İnsanlar bana hayatın şu anki durumlarıyla ilgili soru soruyor ve ben, 'Bilmiyorum, ben sadece aktörüm. Hiçbir görüşüm yok. Aktörüler oldukça aptal. Görüşümün hiçbir değeri yok. Benim için tartışma yok o yüzden beni içine çekme çünkü katılmayacağım’" ifadelerini kullandı.

Artık film izlemeye gitmeyi de çok sevmediğini de itiraf eden tecrübeli oyuncu, ancak Quentin Tarantino'nun Bir Zamanlar Hollywood'da (Once Upon a Time in Hollywood) filmini izlediğini söyledi.

"Yeşil ekran filmlerini izlemekte iyi değilim" diyen Hopkins, "Birkaç tanesine gittim ve eğlenceliler ancak benim ilgimi çekmiyor. Ben onun için biraz yaşlıyım" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)