BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAntalyaspor:0 - Fenerbahçe:0----

Antalyaspor:0 - Fenerbahçe:0

Antalyaspor:0 - Fenerbahçe:0
27 Ocak 2016 - 23:07 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası'nda H Grubu'nda son maçında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda son maçında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Gruptan lider olarak çıkmayı daha önce garantileyen sarı lacivertliler puanını 16 yaparken 11 puanlı Antalyaspor'da ikinci olarak gruptan çıkmayı başardı. Fenerbahçe'nin bir üst turdaki rakibi Kayserispor olurken Antalyaspor'da Konyaspor ile eşleşti.

Stat: Antalya Arena
Hakemler: Emre Altun, Hacı Mehmet Ekmekyermez, Resul Özdemir
Antalyaspor: Ozan Evrim Özenç, Zeki Yıldırım, Gökhan Yılmaz, Enguene (Dk. 73 Cem Felek), Chico, Rıdvan Şimşek, Halil İbrahim Tuna (Dk. 82 Lazarevic), Kadir Bekmezci, Oktay Delibalta (Dk. 73 Danilo), Birkan Öksüz, Ömer Şişmanoğlu
Fenerbahçe: Erten Ersu, Uygar Mert Zeybek, Egemen Zengin, Ramazan Civelek, Muammed Samed Karakoç (Dk. 46 Kadlec), Karahan Yasir Subaşı, Caner Koca (Dk. 46 Melih Okutan), Mehmet Topuz (Dk. 76 Ozan Tufan), Alper Potuk, Semih Ergül, Savaş Polat
Sarı kartlar: Dk. 6 Savaş Polat (Fenerbahçe), Dk. 39 Enguene, Dk. 61 Rıdvan Şimşek (Antalyaspor)

İŞTE MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:
1. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında, ceza sahasında topla buluşan Semih Ergül'ün şutunda, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
6. dakikada ceza sahası ön çizgisi içerisinde kazanılan serbest vuruşu kullanan Chico'nun şutunda, kaleci Erten Ersu meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.
10. dakikada Birkan Öksüz'ün sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahasında Zeki Yıldırım'ın kafa şutunda meşin yuvarlağa kaleci Erten Ersu müdahale etti. Boşta kalan topu defans uzaklaştırdı.
24. dakikada Enguene'nin ceza sahası dışından şutunda, meşin yuvarlak kaleci Erten Ersu'da kaldı.45. dakikada ani gelişen Antalyaspor atağında, Oktay Delibalta'nın savunma arasına attığı pasla ceza sahasına giren Birkan Öksüz, kaleci Erten Ersu ile karşı karşıya kaldı. Birkan Öksüz'ün şutunda meşin yuvarlak yanda auta çıktı.
53. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Halil İbrahim Tuna'nın şutunda, kaleci Erten Ersu direk dibinde meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

FENERBAHÇE GENÇLERLE ÇIKTI
Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 6. ve son hafta mücadelesinde karşı karşıya gelen Antalyaspor ve Fenerbahçe, lig kadrolarına göre farklı 11'lerle sahada yer aldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira genç futbolculardan kurulu bir kadroyu sahaya sürdü. Tecrübeli isimler Alper Potuk ve Mehmet Topuz'un yanı sıra ilk 11'de Erten Ersu, Uygar Mert Zeybek, Egemen Zengin, Ramazan Civelek, Muammed Samed Karakoç, Karahan Yasir Subaşı, Caner Koca, Semih Ergül ve Savaş Polat yer aldı. Sarı-lacivertli takımın yedeklerini ise Anıl Demir, Ozan Tufan, Kadlec, Melih Okutan, Aziz Ceylan, Markovic ve Mehdi Akgül oluşturdu. 

Gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen sarı-lacivertlilerde Portekizli teknik adam, Bruno Alves, Caner Erkin, Fabiano Ribeiro, Jose Fernandao, Josef de Souza, Luis Nani, Mehmet Topal, Robin van Persie, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Volkan Demirel ve Volkan Şen'e kadroda yer vermedi.Fenerbahçe'de Mehmet Topuz sahada kaptan olarak yer aldı.

ANTALYA'DA YENİ TRANSFERLER SAHADA
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ise yeni transferlerin de yer aldığı bir kadro kurdu. Morais'in 11'inde, devre arasında transfer edilen Oktay Delibalta, Ömer Şişmanoğlu, Halil İbrahim Tuna ve Enguene'nin yanı sıra Ozan Evrim Özenç, Zeki Yıldırım, Gökhan Yılmaz, Chico, Rıdvan Şimşek, Kadir Bekmezci ve Birkan Öksüz yer aldı. Antalyaspor'un yedeklerinde ise Rais Mbolhi, Danilo, Sezer Badur, Mbilla, Lazarevic, Cem Felek ve Sakıp Aytaç bulundu. Karşılaşmayı yaklaşık 5 bin taraftar izliyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)