BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAntalya'dan müjdeli haber geldi----

Antalya'dan müjdeli haber geldi

Antalya'dan müjdeli haber geldi
19 Ocak 2015 - 11:31 www.finansgundem.com

Tarihi Likya Yolu'nda doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra kaybolan 3 öğrenciye ulaşıldı

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde çıktıkları doğa gezisinde kaybolan 3 yabancı öğrenci bulundu. Üçü de 22 yaşındaki İngiliz David James Alan Mackie ile Hollandalı Marje de Grott ve Frisa Ann Antony de Vries'in bitkin olduğu, kısa sürede bulundukları yerden helikopterle indirilmeye başlanacağı kaydedildi.

Jandarma öğrencilerin kurtarılmasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Antalya İl J.K.'lığı 3'üncü İl J.K.Yrd J. Yb Fatih Üstündağ emir komutasında; Ankara Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığından (30) personelden oluşan (3) Dağ Arama Kurtarma Timi, Akseki J.Komonda Tb.K.lığından (75) personelden oluşan (1) J.Komando bölüğü, (45) Jandarma personeli. (30) AFAD personeli, Antalya Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ve (60) gönüllü vatandaşın katılımı ile aramalar yapılmış, 19.01 2015 günü saat 09.50 sırasında Kemer ilçesi Beldibi Kanyonu'nda Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Helikopteri ile Kemer İlçe J. Komutanı Yasin Berçin Yazbaşı'nın keşfi sırasında bulunmuşlardır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)