BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAntalya'da korkunç kaza! Biri hamile 6 ölü----

Antalya'da korkunç kaza! Biri hamile 6 ölü

Antalya'da korkunç kaza! Biri hamile 6 ölü
09 Şubat 2021 - 21:49 www.finansgundem.com

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında 6 kişi yaşamını yitirdi. Yaşamını yitirenlerden 5 kişinin yakın akraba oldukları ve başsağlığına giderken kaza yaptıkları ortaya çıktı. Ölenlerden bir kişinin ise hamile olduğu belirtildi.

Antalya’nın Serik ilçesinde çarpışan iki otomobilden biri savrularak dereye yuvarlandı. Kazada 6 kişi yaşamını yitirdi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, saat 19.00 sıralarında Serik’e bağlı Sarıabalı Mahallesi Devlet Su İşleri kanal yolunda meydana geldi. Mehmet Ali Em yönetimindeki 07 AOF 750 plakalı otomobil, sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 ANJ 366 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın şiddetiyle kontrolden çıkan 07 ANJ 366 plakalı otomobil yol kenarındaki dereye yuvarlandı. Kazayı görenler polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen çok ekipler, kazazedelere müdahale etti. Otomobilde sıkışan sürücü Mehmet Ali Em’in durumunu kontrol eden sağlık ekipleri, yaşamını yitirdiğini belirledi.

İTFAİYE EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Derede yan yatan ve yarısı suyun içinde duran otomobildeki 5 kişinin çıkarılması için ise itfaiye ekipleri seferber oldu. Otomobilden çıkarılan Harun Can Ateş ve Sevgi Ateş ile halen aracın içinde bulunan diğer kimliği belirsiz 3 kişinin de yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yaşamını yitiren 3 kişinin cansız bedenlerinin çıkarılabilmesi için çalışma başlatıldı.

KAZADA ÖLEN SEVGİ ATEŞ HAMİLEYDİ

Kazada yaşamını yitiren Harun Can Ateş ve Sevgi Ateş’in geçen yıl ağustos ayında evlendiği öğrenildi. Harun Can Ateş’in oto yıkama işi yaptığı, Sevgi Ateş’in ise Serik Belediyesi’nde çalıştığı belirtildi. Sevgi Ateş’in hamile olduğu da kaydedildi.


BAŞSAĞLIĞINA GİDERKEN KAZA YAPTILAR
Yapılan inceleme sonucunda kazada yaşamını yitiren diğer 3 kişinin de kimliği belirlendi. Buna göre ölenlerin Şükriye Ateş, Sevda Em ve Gülsüm Em olduğu tespit edildi. Kazada yaşamını yitiren 5 kişinin yakın akraba oldukları ve bir tanıdıklarına başsağlığına gittikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.






 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)