BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAntalya'da göçmenleri taşıyan tekne battı! Ölüler var----

Antalya'da göçmenleri taşıyan tekne battı! Ölüler var

Antalya'da göçmenleri taşıyan tekne battı! Ölüler var
03 Haziran 2018 - 10:27 www.finansgundem.com

Antalya'nın Demre ilçesi açıklarında sürat teknesinin batması sonucu 9 göçmen hayatını kaybetti

Antalya'nın Demre ilçesi açıklarında sürat teknesinin  batması sonucu 6'sı çocuk 9 göçmen hayatını kaybetti. 

Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, gece 02.22'de  Antalya'nın Demre ilçesi Kekova Geyikova Adası 2,5 deniz mili güneybatısında,  içerisinde bir grup düzensiz göçmen bulunan sürat teknesinin tehlikede olduğu  veya batmış olabileceği bilgisi alındı.

Bunun üzerine 1 Sahil Güvenlik korveti, 4 Sahil Güvenlik botu, 1 Sahil  Güvenlik uçağı ve 1 Sahil Güvenlik helikopteri bölgeye sevk edildi.

Sahil Güvenlik unsurları tarafından icra edilen arama kurtarma  faaliyetleri neticesinde, Sahil Güvenlik hava vasıtaları ile tespit edilen 3'ü  erkek, 1'i kadın 4  göçmen kurtarıldı. Ayrıca bölgeye yakın seyreden balıkçı  teknesi tarafından bir kişi (erkek) daha kurtarıldı. Göçmenler, Kekova'ya intikal  ettirilerek 112 Acil sağlık ambulansı personeline teslim edildi.

Arama kurtarma faaliyetleri sonucu 6'sı çocuk 9 göçmenin (2 erkek, 1  kadın, 6 çocuk) ise cansız bedeni denizden alındı.

Kurtarılan göçmenlerin beyanlarında, teknede 14-15 kişi oldukları  yönünde ifadeler yer aldı. Halen, kayıp olduğu değerlendirilen 1 kişi de  aranıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)