BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAnnesi ve şoförü de hastaneye yatırıldı----

Annesi ve şoförü de hastaneye yatırıldı

Annesi ve şoförü de hastaneye yatırıldı
08 Ocak 2016 - 12:20 www.finansgundem.com

Bülent Ersoy’un annesi ve şoförü de domuz gribi şüphesiyle hastaneye yatırıldı


Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy’dan sonra Ersoy’un annesi ve şoförü de domuz gribi şüphesiyle hastaneye yatırıldı. Gaziosmanpaşa’daki Özel Avrupa Şafak Hastanesi’ne akşam 9 sularında özel minibüsü ile gelen Diva tedavi gördükten sonra uyutuldu. Hastane yönetiminden herhangi bir açıklama gelmezken, tüm personel uyarıldı. Diva’nın neden hastanede müşahede altında bulunduğu sır gibi saklandı.
 
GİDİN YOKSA YANARIZ
 
Bülent Ersoy’un hastaneye kaldırılmasının ardından haberciler hastaneye akın etti. Özel hastanenin özel odasında kalan Diva’nın durumu hakkında bilgi almak isteyen habercilere hastane personelinin “buradan gidin bizi yakarsınız” söylemleri dikkat çekti. Sıkı tedbirler alınıp kimse açıklama yapmazken, başhemşireden, “şu an için uyutuluyor. Bunun haricinde bir bilgi biz veremeyiz” açıklaması geldi. Bülent Ersoy geceyi hastanede geçirirken sağlık  durumu da merak konusu oldu.
 
ANNESİ VE ŞOFÖRÜ DE AYNI HASTANEDE
 
 Bülent Ersoy’un ardından annesi Naciye Poyraz ve şoförü Erşan Ünal da aynı hastaneye yatırıldı. Elde edilen ilk bilgilere göre üçünün de domuz gribine yakalandığı açıklandı.Özel Avrupa Şafak Hastane’sinin 6’ncı katındaki Enfeksiyon Hastalıkları Servisi’nde bakım altında tutulan Ersoy’un annesiyle şoförünün kan ve idrar tahlillerinden elde edilen ilk bulgular, binlerce kişinin ölümüne sebep olan domuz gribine yakalandığını ortaya çıkardı. Hastane yetkilileri, Bülent Ersoy’un hastalık seyrinin iyileşme yolunda olduğunu belirttiler. Servise ziyaretçi kabul edilmiyor. (SÖZCÜ)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)