BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnneler Günü öncesinde huzurevlerine çiçek uyarısı----

Anneler Günü öncesinde huzurevlerine çiçek uyarısı

Anneler Günü öncesinde huzurevlerine çiçek uyarısı
08 Mayıs 2020 - 10:18 www.finansgundem.com

Anneler Günü ve Ramazan Bayramı’nda, korona virüs salgını nedeniyle huzurevlerine ziyaretçi, çiçek veya hediye kabul edilmeyecek.

FINANASGUNDEM.COM-ANKARA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan huzurevlerinde kalanlar için hem Anneler Günü hem de Ramazan Bayramı uyarısı geldi. Bakanlık, huzurevleri, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezleri ile engellilerin kaldığı bakım merkezlerde korona virüs salgını sürecinde, yaşlıların ve engellilerin sağlığını korumak için sıkı önlemler uygulandığını belirtti.

Söz konusu kuruluşlara ziyaretçi yasağının bulunduğunu ifade eden Bakanlık, personelin giriş-çıkışlarında da gerekli sağlık taramalarının sürekli yapıldığı kaydedildi. Korona virüs nedeniyle 10 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü ve 23-24-25 Mayıs’ta kutlanacak Ramazan Bayramı dolayısıyla huzurevleri ile engelli bakım merkezlerine yönelik ziyaretçilerin kabul edilmeyeceği vurgulandı.

Kuruluşlara virüs taşıma ihtimali nedeniyle her türlü ürün girişin bir risk teşkil ettiğini anımsatan Bakanlık, huzurevlerine ve bakım merkezlerine hediye ve çiçek gönderilmemesini istendi.

Bakanlık, yaşlıların yakınlarının, ailelerinin belirlenen kurallara gereken özeni göstermesini isteyerek, görüşmelerin dijital ortamda görüntülü yapılmasının önemine değindi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)