BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'daki selde 21 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti----

Ankara'daki selde 21 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Ankara'daki selde 21 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti
30 Haziran 2022 - 20:38 www.finansgundem.com

Ankara Valiliği tarafından yapılan sağanak yağış uyarısının ardından kentte birçok ev ve iş yerini su bastı. Keçiören'de bir binanın bodrum katının da su ile dolması sonucu 21 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bugün için sarı uyarı yaptığı iller arasında yer alan Ankara'da akşam saatlerinde sağanak yağış etkili oldu.

Özellikle Keçiören, Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Sürücüler suyla kaplanan yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Bazı araçlar suda sürüklendi. Birçok noktada binaların giriş katlarında bulunan ev ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar, kendi imkanlarıyla suyu boşaltmaya çalışırken, itfaiye ekipleri de su tahliye etmek için çalışma başlattı.

Son Dakika: Ankara Keçiören'de selde bir kişi hayatını kaybetti, kayıp bir kişi ise aranıyor

Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde ev ve işyerlerinin alt katlarında su baskınları yaşandı. Ani su baskınının bir binanın bodrum katına dolması sonucu Busenur Doğanay (21) hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin uzun çalışması sonrası Doğanay'ın cansız bedeni çıkarılarak Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Son Dakika: Ankara Keçiören'de selde bir kişi hayatını kaybetti, kayıp bir kişi ise aranıyor

Ankara Valisi Vasip Şahin, "Keçirören'de 21 yaşındaki bir genç kızımızı maalesef hayatını kaybetmiştir. Bir vatandaşımız da kayıp olarak aranıyor." dedi.

Son Dakika: Ankara Keçiören'de selde bir kişi hayatını kaybetti, kayıp bir kişi ise aranıyor

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Bugün öğle saatlerinden sonra ve akşam saatlerinde Ankara'da görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verilmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)