BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da sürpriz ekonomi zirvesi----

Ankara'da sürpriz ekonomi zirvesi

Ankara'da sürpriz ekonomi zirvesi
30 Kasım 2022 - 15:15 www.finansgundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'in yarın Türk-İş ve TİSK başkanlarıyla yapacağı toplantı öncesi başkentte sürpriz ekonomi zirvesi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilgin ile Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'yi kabul edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni asgari ücret ve EYT konularını da görüşmek üzere Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'i saat 18.15'te kabul edecek.

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücret için geri sayım başladı. Yeni yılda asgari ücret, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, işçi ve işveren temsilcilerinin ortak mutabakatı ile belirlenecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yarın TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ile görüşecek. Zam için çalışma takviminin de bu toplantıda netleşmesi bekleniyor.

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili çalışmada sona gelindi. AK Parti, teklifi aralık ayının son haftasında Meclis Başkanlığına sunmaya hazırlanıyor. 

Asgari ücret ne kadar olacak? İşte masadaki rakamlar!

 

Asgari ücret zammına ilişkin ilk toplantı yarın

 

Asgari ücrete yüzde 50 zam olacak mı?

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mert Bayburtlu01 Aralık 2022 01:36

    Yeni ekonomi modeli de çöktü. Cari açıktaki artış % 400 lere geldi. İşsizlik diz boyu. Hayat pahalılığı halkı boğuyor.Son kale büyüme de durdu, daralmaya başladık. Geriye ne kaldı? Tam bir rezalet. Halktan çıkıp nasıl oy isteyecekler!

  • Salih Dikici30 Kasım 2022 22:22

    Halkı fakirleştiren ve yoksulluğa mahkum eden iktidardan ilk seçimde kurtulacağız inşallah.