BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da polise silahlı saldırı: 1 yaralı----

Ankara'da polise silahlı saldırı: 1 yaralı

Ankara'da polise silahlı saldırı: 1 yaralı
02 Mayıs 2017 - 04:44 www.finansgundem.com

Ankara’da polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu çıkan çatışmada 1 polis yaralandı

Ankara'nın Mamak ilçesinde, Şahap Gürler Mahallesi 1155. Sokak üzerinde seyreden 06 AB 6115 plakalı otomobilin içindeki 3 kişi, sokak üzerindeki polis otosunu uzun namlulu silahlarla kurşun yağmuruna tuttu. Polis ekiplerinin karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada 1 polis yaralanırken, polis aracına da çok sayıda kurşun isabet etti. Zanlılar gecenin karanlığından faydalanarak mahallenin ara sokaklarına kaçtı. Yaralı polis, meslektaşları tarafından Ankara Hastanesi’ne götürüldü. Saldırganlardan birinin cezaevi firarisi Murat Ö. olduğu öğrenildi.

ÇOK SAYIDA GÖZALTI

Olay yerine çok sayıda Terörle Mücadele, Özel Harekat, Olay Yeri İnceleme ve sağlık ekibi sevk edildi. Uzun namlulu silahlar ve zırhlı araçlarla mahalleye giren polis ekipleri, zanlıların yakalanması için operasyon başlattı. Mahallenin çıkış noktalarını kapatan polis ekipleri, olayla irtibatlı olduğu düşünülen çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Olay Yeri İnceleme Ekipleri, civardaki boş kovanları topladı.
Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)