BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAnkara'da okullara bir gün daha kar tatili----

Ankara'da okullara bir gün daha kar tatili

Ankara'da okullara bir gün daha kar tatili
21 Ocak 2016 - 20:25 www.finansgundem.com

Ankara’da okullar, dün başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle yarın da tatil edildi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Ankara'da okullar tatil edilmişti. Kar yağışının yeniden başlaması nedeniyle okullar yarın da tatil edildi. 

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA
Ankara’da Valiliği’nden yapılan açıklamada; “İlimiz genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 22.01.2016 Cuma günü Milli Eğitime bağlı resmi, özel Temel ve Orta Öğretim Kurumları (Kreş, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liseler)1 (bir) gün daha tatil edilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve  süt izni hakkından faydalanan kadın personel ile  engelli personel, gaziler, vazife ve harp malullüğü bulunanlar da aynı tarihte idari izinli sayılacaklardır. Eğitim ve öğretim döneminin son günü okulların tatil edilmesinden dolayı öğrencilerimiz, karnelerini hafta içerisinde okullarından ya da e-okul üzerinden görüp çıktı alabilirler. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönemi sonunda Ankara’da  yarıyıl tatili heyecanını yaşayan öğrencilerimizin yetişmesinde mihenk taşı olan 62 bin öğretmenimize tatillerini iyi geçirmelerini; geleceğimizin ve yarınlarımızın teminatı olan 950 bin öğrencimize, tatillerini verimli bir şekilde geçirebilmeleri, özgüvenli yetişmeleri ve kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmeleri adına sadık dostları olan kitaplardan ayrılmamaları ümidiyle iyi tatiller dilerim.” denildi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)