BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da istifa rüzgarı----

Ankara'da istifa rüzgarı

Ankara'da istifa rüzgarı
10 Şubat 2015 - 10:48 www.finansgundem.com

Bürokratların vekil aday adayı olabilmesi için bugün son gün. İstifalar gelmeye başladı...

Genel seçimler öncesinde kamu çalışanlarının istifaları dün art arda gelmişti. Bürokratlar açısından, vekil aday adayı olmak için bugün ise son gün. Son günde de, bürokrasideki istifa rüzgarı devam ediyor.

Sabahın ilk saatlerinde, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Kaymakcan'ın istifası geldi.  Kaymakcan, Çorum'da milletvekili adayı olmak üzere istifa etti.

DIŞİŞLERİ'NDEN MHP'YE...

İstifa rüzgarı, Büyükelçileri de vurdu.  Dışişleri Bakanlığı'nda da, istifalar art arda geliyor. Daha önce Filistin ve Türkmenistan Büyükelçilik görevlerinde bulunan Hüseyin Avni Bıçaklı, ilk istifa eden Büyükelçi oldu. Bıçaklı, memleketi Isparta'dan, MHP'den aday olacak.

İstifası beklenen bir diğer Büyükelçi ise, halen Dışişleri'nde ikili işler genel müdürü olarak görev yapan Hulusi Kılıç, daha önce Bakü büyükelçisi olarak görev yapmıştı. Büyükelçi Kılıç'ın AKP'den aday olması bekleniyor.

KIRŞAN VE TOSUN DA İSTİFA ETTİ

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kırşan ile Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Üyesi, sağlık bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı Dr. Şanal Tosun da Ak Parti'den aday adayı olmak için istifa etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)