BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da eğitime kar engeli----

Ankara'da eğitime kar engeli

Ankara'da eğitime kar engeli
29 Aralık 2016 - 23:25 www.finansgundem.com

Ankara, Sakarya, Bilecik, Bursa, Kocaeli, Uşak, Balıkesir, Çanakkale, Manisa, Çankırı, Nevşehir, Burdur, Mersin illerinin bazılarında ilçelerde, bazılarında il genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime ara verildi.

Türkiye'nin birçok bölgesinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde Cuma günü eğitime ara verildi.

Perşembe günü kar nedeniyle eğitime ara veren Ankara'da, Cuma günü de okullar tatil edildi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya'da da yoğun kar yağışı nedeniyle 30 Aralık Cuma günü eğitime ara verildiğini açıkladı.

Bursa Valiliği de kötü hava koşulları nedeniyle Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli ilçelerinde bulunan ilk, orta öğretim okullarda eğitime 30 Aralık Cuma günü ara verildiğini duyurdu.

Kocaeli Valiliği, kar yağışı nedeniyle 30 Aralık Cuma günü il genelinde ilk ve orta dereceli okulları bir gün süreyle tatil etti. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak. Kocaeli Üniversitesi de tatil. Tatil nedeniyle mazeret sınavlarına giremeyen öğrenciler için 2-10 Ocak arası takvim belirlenecek.

Uşak Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre ise “Taşıma Merkezi Okullarda” eğitime bir gün ara verildi

Bilecik'te de ilk ve orta dereceli okullar, olumsuz hava koşulları nedeniyle 30 Aralık Cuma günü tatil edildi.

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar Cuma günü tatil edildi.

Çanakkale'de Çan, Yenice ve Ayvacık ilçelerinde Perşembe günü eğitime ara veren ilk ve orta dereceli okullar Cuma da tatil edildi.

Manisa’nın Kula ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler için okullar bir gün tatil edildi. İlçe merkezi ve diğer mahallelerde eğitim devam ediyor.

Çankırı genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Nevşehir'de de yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitim ve öğretime Cuma günü ara verildi.

Burdur'un bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edildi. Altınyayla ve Çavdır ilçelerinin tamamında, Gölhisar ilçesinde ise İbecik, Elmalıyurt ile Yeşildere köylerinde taşımalı eğitime 30 Aralık Cuma günü ara verildi.

Mersin Valiliği, hava koşulları nedeniyle okullar ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ile engelli personel için 30 Aralık Cuma günü da tatil kararı alındığını duyurdu. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Mersin ve Adana çevrelerinde şiddetli yağmur ve sağanak yağış uyarısına istinaden mağduriyetlerin ve üzücü olayların önüne geçilebilmesi maksadıyla Mersin Merkez Akdeniz, Yenişehir, Mezitli ve Toroslar ile Tarsus, Erdemli ve Çamlıyayla İlçeleri'nde 30 Aralık 2016 Cuma günü özel öğretim kurumları dahil olmak üzere resmi ilk, orta ve lise dengi okullarda bir gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmesine, kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan hamile ve engelli personelin 30 Aralık 2016 cuma günü bir gün süreyle idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)