BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara valiliği duyurdu----

Ankara valiliği duyurdu

Ankara valiliği duyurdu
02 Temmuz 2020 - 13:08 www.finansgundem.com

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada Ankara'da salgının engellenmesi adına her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü benzeri faaliyetler 15 gün süreyle kısıtlandı

Ankara Valiliği, kentte corona virüsü salgınının yayılma hızının engellenmesi amacıyla toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin 15 gün süreyle kısıtlandırıldığını duyurdu.

“MAALESEF ARTIŞ YAŞANMAKTA”
Valilik tedbirlere rağmen vaka sayılarında artış olduğuna dikkat çekti. İnsanların toplu olarak bulunduğu açık ve kapalı alanlarda sosyal mesafeye uyulması, maske takılması ve hijyen kurallarına riayet etmesinin sağlanması ve taziye ziyaretleri ile asker uğurlamalarındaki ihlalleri önleyici ek tedbirlerin alınması istendi.

TOPLANTI, GÖSTERİ, YÜRÜYÜŞ
Valilik açıklamasında insanların toplu olarak bir araya gelmesinin hastalığın yayılma hızını daha da artırabileceği kaydedilerek şu ifadeler kullanıldı:

“Ankara’da vaka sayılarında maalesef artış yaşanmaktadır. İlimizde 15 gün süreyle 2911 sayılı Kanun kapsamında insanların toplu olarak bir araya gelmelerine neden olabilecek her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü vb. faaliyetlerin düzenlenmesinin  kısıtlanmasına, alınan bu kararlara aykırı hareket edenlere 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu ve diğer mevzuatın öngördüğü müeyyidelerin uygulanmasına, oy birliği ile karar verildi.

BARO MİTİNGİ ÖNCESİ KARAR
Valiliğin kararı, AKP ve MHP’nin çoklu baro kanun teklifini protesto etmek için Baroların yarın gerçekleştireceği Büyük Savunma Mitingi öncesi geldi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)