BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAnkara metrosu sular altında----

Ankara metrosu sular altında

Ankara metrosu sular altında
05 Haziran 2014 - 21:30 www.finansgundem.com

Ankara'da öğleden sonra başlayan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Batıkent Metro İstasyonu'nda asansör çalışmasının olduğu bölümden içeri su girdi

Ankara'da öğleden sonra başlayan sağanak etkili oldu. 

Başkentte aniden bastıran kuvvetli yağış, günlük yaşamı olumsuz etkilerken tıkanan rögarlardan taşan sular sürücülere zor anlar yaşattı. Sağanak sonrası baskın yaşanan Batıkent Kavşağı’nda belediye ekipleri su tahliye çalışması yaptı.

Sağanaktan Batıkent Metrosu da olumsuz etkilendi.  Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, BatıkentMetro İstasyonu'nda asansör çalışmasının yapıldığı bölümden istasyona su girişinin olduğunu bildirdi. 

Bazı binaların zemin katlarını da su bastı.

İstanbul'da Haliç kıyısında atıklar temizlendi

İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle Haliç kıyısında biriken atıklar temizlendi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentte son günlerde etkili olan sağanak nedeniyle, Haliç kıyısında karasal atık birikmesi oldu. Kirliliğe müdahale eden belediye ekipleri, Haliç ve diğer kıyılardaki atıkları, deniz yüzeyi temizlik teknesiyle temizledi.  

Bu arada, yağışlardan dolayı su alıp batan Haliç'teki bir tekne, deniz yüzeyinde kirliliğe neden oldu. Söz konusu atıklar, temizlenirken, teknenin kaldırılması ve sahibinin bulunması için İstanbul Liman Başkanlığı ile irtibata geçildi.

Tekneye ilişkin işlemler devam ediyor. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)