BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara Halk Ekmek Genel Müdürü istifa etti----

Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü istifa etti

Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü istifa etti
20 Ağustos 2019 - 21:14 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne (ABB) bağlı Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Sarıduman'ın istifa ettiği bildirildi

31 Mart yerel seçimleri öncesi Millet İttifakı’nın adayı olan ve başkan seçilen Mansur Yavaş aleyhinde sosyal medya paylaşımlarına imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Genel Müdürü Ahmet Sarıduman’ın istifa ettiği belirtildi.

Sarıduman bir süre önce eski dönemde aldığı 35 bin liraya yakın maaş ile gündeme gelmişti. Mansur Yavaş, Sarıduman’ı seçim sonrasında görevden alacağını açıklamıştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, “Halk Ekmek’tekiler baktım istifa etmiyorlar, ben de orayı Halk Market’e dönüştürme kararı aldım" dediği Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Genel Müdürü Ahmet Sarıduman istifa etti. İstifasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklma yapan Sarıduman, "Ankara Halk Ekmek Genel Müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma -varsa- hakkımı helal ediyor, kendilerinden de helal etmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yavaş: Baktım istifa etmiyorlar, dönüştürme kararı aldım

Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde Muharrem Sarıkaya'ya yaptığı açıklamada yeni yapılanma modeliyle ilgili şöyle konuşmuştu: “Halk Ekmek’tekiler baktım istifa etmiyorlar, ben de orayı Halk Market’e dönüştürme kararı aldım. Organize sanayi bölgeleri, üniversiteler, konunun uzmanları konuştum. Ankara ekonomisini ayağa kaldırmak için bir anlamda kooperatifçiliği geliştireceğiz. Halk Ekmek büfelerini, kırsal kesimle işbirliği halinde, onların ürünlerinin satıldığı Halk Market zinciri yapabiliriz” demişti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)