BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara Büyükelçi'mizin güvenliğinden şüphemiz yok----

Ankara Büyükelçi'mizin güvenliğinden şüphemiz yok

Ankara Büyükelçi'mizin güvenliğinden şüphemiz yok
14 Şubat 2020 - 13:17 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Peskov, Büyükelçi Yerhov'un, İdlib'de gerilimin arttığı bu dönemde kendisine tehditler yöneltildiğini söylemesine ilişkin olarak, Yerhov'un güvenliğine ilişkin bir şüphelerinin olmadığı açıklamasını yaptı.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'a, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov'un Sputnik Türkiye'ye açıklamalarında, İdlib'de gerilimin tırmandığı bu dönemde Türkiye'de doğrudan tehditler aldığını söylemiş olması soruldu.

Türk Dışişleri: Rus diplomatların güvenliği için tüm önlemler alınıyor

Sputnik'e açıklamalarda bulunan Peskov söz konusu soru karşısında, "Türk tarafının, hem Viyana Sözleşmesi hem de ilişkilerimizin ruhuna uygun olarak, Rus Büyükelçi'nin (Aleksey Yerhov), buradaki Rus şirketlerinin çalışanlarından her birinin ve Türkiye’de bulunan Rus kurumlarının güvenliği sağlamak adına gereken tüm önlemleri aldığından şüphemiz yok" dedi.

Türk vatandaşlarının Rusya'ya giriş sınırlandırması

Bunun yanında, Kremlin Sözcüsü Peskov'a, Rus hükümetinin 'Türk vatandaşlarının Rusya'ya girişlerini sınırlandırmayı planlayıp planlamadığı' da soruldu.

Peskov bu soruya cevaben "Bu, Dışişleri Bakanlığı'na sorulması gereken bir soru, onlara sormanızı tavsiye ederim. Ancak şu anda ortada bu tip bir işaret yok" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)