BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara Bulvarı trafiğe kapatılıyor----

Ankara Bulvarı trafiğe kapatılıyor

Ankara Bulvarı trafiğe kapatılıyor
10 Ağustos 2015 - 23:01 www.finansgundem.com

Ankara Barosu ve TMMOB’a bağlı meslek odalarınca açılan dava sonucu Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılacağı bildirildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden, Ankara Barosu ve TMMOB’a bağlı meslek odalarınca açılan dava sonucu yürütmeyi durdurma kararı alınan AOÇ İmar Planı nedeniyle Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, bugün gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında Başkanlık yazısıyla gelen önerge ile Ankara Barosu, TMMOB'a bağlı mimarlar, peyzaj mimarları, şehir plancıları, orman mühendisleri odalarının başvurusu üzerine Ankara 5. İdare Mahkemesi’nin 14,5 kilometrelik Ankara Bulvarı’nı da kapsayan AOÇ imar planlarının iptal edildiğinin hatırlatıldığı belirtildi.

5. İdare Mahkemesi'nin aldığı karara uyulması yönünde karar alınması istendiği vurgulanan açıklamada, "Önergede, Celal Bayar Bulvarı’ndan başlayarak Etimesgut’a kadar uzanan Ankara Bulvarı’nın AOÇ içindeki tüm bağlantı yollarının da karar doğrultusunda kapatılmasına, kapatılma kararının Ankaralılara gerekçeleri ile birlikte bilboard, reklam panoları, gazete, yerel televizyon ve radyolar vasıtası ile duyurulmasına CHP’li üyelerin ret oyuna karşın oy çokluğu ile karar verildi" bilgisine yer verildi.

Otopark kavgasında ölen Karagöz'ün adı sokağa verildi
Öte yandan, açıklamada, Ankara’da yaşanan otopark kavgası sırasında hayatını kaybeden Mehmet Karagöz’ün adının, olayın yaşandığı Rüzgarlı Caddesi’ne bağlı bir sokağa verildiği belirtildi.

Mecliste oy birliğiyle kabul edilen Başkanlık yazısı ile caddeye dönüştürülen Ege Sokak'ın isminin, Mehmet Karagöz Caddesi olduğu bildirildi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)