BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAnkapark'ın ihalesi iptal oldu----

Ankapark'ın ihalesi iptal oldu

Ankapark'ın ihalesi iptal oldu
28 Haziran 2018 - 15:48 www.finansgundem.com

Ankara’daki dev eğlence merkezi Ankapark için düzenlenen ikinci ihaleye tek firma teklif verdi. Azeri firmanın belgelerinin eksik olduğu belirtilerek ikinci ihalede iptal edildi

Ankara'da yapımına 2013 yılında eski Belediye Başkanı Melih Gökçek döneminde başlanan ve 14 Haziran’da katılan olmadığı için ihalesi ertelenenDev parkın ihalesi iptal oldu Ankapark için bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet binasında yeniden ihale yapıldı.

BİR FİRMA TEKLİF VERDİ

5 firmanın teklif dosyası aldığı dev park için tek firma teklif verdi. Teklifte bulunan firmanın belgeleri eksik olduğu için ihale iptal edildi. Ankapark’a talip olan firmanın Azeri firması olduğu öğrenildi.

EKSİK BELGEDEN İPTAL EDİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı, Encümen Toplantı Salonu’nda yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar 5 firma tarafından şartname alınmış olup ihaleye bir firma teklif vermiştir. Yapılan değerlendirmede teklif veren firmanın belgelerinde eksiklik tespit edilmesi nedeniyle Belediye Encümenimiz ihalenin iptaline karar vermiştir” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne 29 yıllığına tahsis edilen Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde yaklaşık 1.2 milyon metrekarelik alana sahip Ankapark alanının işletilmesi için muhammen bedel 765 milyon 600 bin lira, geçici teminat da 22 milyon 968 bin lira olarak belirlenmişti.(Murat Yılmaz/Hürriyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)