BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemANKAmall işgücünde bakanlıkları solladı ----

ANKAmall işgücünde bakanlıkları solladı

ANKAmall işgücünde bakanlıkları solladı
18 Ağustos 2015 - 15:21 www.finansgundem.com

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezleri arasında yerini alan ANKAmall, çalışan sayısı ile bakanlıkları geçti

Son bir yıl içerisinde 5 binden fazla işsize istihdam sağlayan ANKAmall Başbakanlık'tan bile daha fazla iş gücü ile çok sayıda bakanlığı geride bıraktı.

35 Milyon Dolar Ek Yatırımla istihdam kaynağı

ANKAmall’un yatırımcısı Gimat GYO A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Levent Kirman, 35 milyon dolara mal olan renovasyon sonrası ANKAmall’un yenilenerek “Kent insanının ihtiyaç duyduğu her şeyi tek çatı altında sunacak” hale geldiğini bildirdi.

Kirman yaptığı açıklamada, Türkiye’de AVM konseptinin öncülerinden ve 112 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile Anadolu’nun en büyük AVM’si olan ANKAmall’un 15 aylık bir çalışma ile gerçekleştirdiği renovasyon sonrası, yeni yüzü ve logosuyla Başkentlileri ağırlamaya hazır olduğunu ifade etti. Renovasyonla, ANKAmall’da yeni markalar, yenilenen mağazalar ve yeni mağaza alanları oluştuğu bilgisini veren Kirman, “147 mağaza alanı yenilendi ve bu bölümde mağaza alanı sayısı 172’ye çıktı. Yani 25 mağaza alanı daha eklenmiş oldu. Toplamda mağaza sayımız 330’a ulaşmıştır. 54 yeni marka geldi. Renovasyon, 2.000 -2.500 kişilik ek istihdam yarattı” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)