BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnıtkabir'de yoğun güvenlik önlemi----

Anıtkabir'de yoğun güvenlik önlemi

Anıtkabir'de yoğun güvenlik önlemi
30 Ağustos 2016 - 10:21 www.finansgundem.com

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yılı kutlanıyor. Törenlerde normalin üzerinde güvenlik önlemi alınması dikkat çekti

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıl kutlamalarında bu yıl Anıtkabir’de çok daha fazla sıkı güvenlik önlemleri alındı. Anıtkabir avlusuna bu yıl ilk kez bariyerler konuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir özel defterine yazdığı mesajda "Bugün Büyük Zafer'in 94'üncü yıldönümünü gururla yad ediyoruz. Terör örgütlerinin hain saldırılarına aldırmadan, ihanet çetelerini bozguna uğratarak istibal mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı'nın mesajında Osman Gazi ve Yavuz Sultan Selim köprülerine de vurgu yapıldı.

Anıtkabir’e giden tüm yollar trafiğe kapatıldı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bu yıl Anıtkabir’de ilk kez bir uygulamaya tanık olunuyor. Anıtkabir’deki törenlere katılan askerler kimlik kontrolünden ve X-Ray cihazlarından geçirilerek içeriye alındı. Anıtkabir avlusuna bu yıl ilk kez bariyerler konuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Anıtkabir'i ziyaret etti. Atatürk'ün mozelesine çelenk bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı, saygı duruşunda bulumasının ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

ERDOĞAN'IN MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Erdoğan, burada hatıra defterine özetle şunları yazdı: "Bugün Büyük Zafer'in 94'üncü yıldönümünü gururla yad ediyoruz. Terör örgütlerinin hain saldırılarına aldırmadan, ihanet çetelerini bozguna uğratarak istibal mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu yıl hayata geçirdiğimiz Osman Gazi ve Yavuz Sultan Selim Köprüleri mücadele azmimizin birer tezahürüdür. 15 Temmuz gecesi milletimizin ortaya koyduğu irade en büyük güven kaynağımızdır. Bu vatanı canımız pahasına korumaya ve büyütmeye devam edeceğiz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)