BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAngela Merkel üçüncü kez korona virüs testi yaptıracak----

Angela Merkel üçüncü kez korona virüs testi yaptıracak

Angela Merkel üçüncü kez korona virüs testi yaptıracak
26 Mart 2020 - 12:04 www.finansgundem.com

Almanya Şansölyesi Merkel'in ikinci korona virüsü testi de negatif çıktı. Merkel, çıkan sonuca ikna olmazken, karantinayı sürdürüyor. Almanya Başbakanı'nın 3'üncü kez korona virüs testi yaptıracağı belirtiliyor.

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in korona virüs test sonuçları belli oldu. İlk testi negatif çıkan Merkel'in ikinci testi de negatif çıktı. Alman Şansölye ikna olmazken üçüncü testi yaptırma kararı aldı. Merkel 1 haftadır evden çalışıyor ve karantina uyguluyor.

MERKEL RİSK GRUBUNDA

Korona virüs tüm dünyayı kasıp kavururken, her yaş grubunu tehdit etse de, asıl risk grubu 65 yaş ve üzeri olarak biliniyor. Ayrıca kronik rahatsızlığı bulunanlar da hastalıktan en çok etkilenenler arasında. Alman Şansölye Merkel 65 yaşında. Merkel, salgının risk grubunda bulunuyor. Merkel'in daha önce kronik hastalıklarına dair haberler dünya basınında yer almıştı.

ALMANYA'DA KORONA VİRÜS BİLANÇOSU

Almanya korona virüs ile mücadelesini sürdürüyor. Ülkede vaka sayısı giderek artsa da ölüm sayısı sınırlandırılmış durumda. 37 bin vaka olan Almanya'da 206 kişi hayatını kaybetti. Ölüm oranı 0,29'la sınırlı kaldı ve dünyadaki en düşük oran oldu.

Angela Merkel kendisini karantinaya aldı

Almanya Başbakanı Merkel'in test sonucu açıklandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)