BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAndroid Geliştiricileri ODTÜ'de buluşacak----

Android Geliştiricileri ODTÜ'de buluşacak

Android Geliştiricileri ODTÜ'de buluşacak
06 Haziran 2013 - 12:06 www.finansgundem.com

Android Geliştirici Günleri etkinliği ODTÜ KKM' de 14-15 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ülkemizden ve dünyanın farklı kentlerinden Google Geliştirici Grupları ve Teknoloji topluluklarının birlikte hazırladığı etkinlikte, 7 farklı ülkeden 15 organizatör topluluk bulunuyor. Toplam 60 konuşmacının olduğu etkinlikte, 20 konuşmacı yurt dışından geliyor. 1500 katılımcının beklendiği Android Geliştirici Günleri etkinliği ODTÜ KKM' de 14-15 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Android Geliştirici Günleri, katılımın ücretsiz olduğu, gönüllüler tarafından organize edilen ve Türkiye’de teknoloji geliştiriciliğini küresel seviyeye çıkarmak için bir kıvılcım olmayı hedefleyen, Android teknolojileri ve mobil dünya üzerine seminerler ve yarışmalar içeren bir teknoloji konferansıdır. Etkinlikte Lars Vogel, Eric Lafortune, Bernd Schulze, Mark Allison gibi Android dünyasının tanınmış isimleri konuşmacı olarak yer alıyor.
Etkinlikte ayrıca, 14 Haziran Cuma günü 13.30 da başlayacak ve 15 Haziran Cumartesi günü 13.30'da son bulacak olan yarışmada, Android geliştiricileri 24 saat aralıksız kod yazarak yarışacaklar. Yarışmada dereceye girenlere Turkcell tarafından çeşitli hediyeler verecek.
Android Geliştirici Günleri’ne katılanlara Dubai'de iş kurma fırsatı sunan, pazara çıkabilecek yaratıcı ve yenilikçi fikirlerin arandığı Innov-a-thon'Lite girişimcilik yarışmasının Ankara ayağı da etkinlik kapsamında gerçekleşiyor. 3 saatlik maraton sonunda kazanan gruplara Dubai'de fikirlerini gerçekleştirme imkanı için ulaşım, konaklama ve danışmanlık gibi kaynaklar Turn8 tarafından sunuluyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)