BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnadolu'da dolaşıp hedgeyi anlatıyor----

Anadolu'da dolaşıp hedgeyi anlatıyor

Anadolu'da dolaşıp hedgeyi anlatıyor
11 Eylül 2013 - 11:31 www.finansgundem.com

Saxo Capital, il il dolaşarak yatırımcılar foreks, emtia ve hedging konularında seminerler veriyor, birebir bilgilendirmeler yapıyor...

Danimarka kökenli Saxo Bank’ın Türkiye'Deki iştiraki Saxo Capital Markets Menkul Değerler, bölgesel ziyaretlerle iş dünyasına finansal yatırım araçlarını ve yöntemlerini anlatıyor. Geniş ürün yelpazesi ve gelişmiş risk takip sistemleriyle donatılmış Saxo Trader işlem platformu aracılığıyla kurumsal ve bireysel yatırımcılara hizmet verdiklerini söyleyen Saxo Capital Markets Genel Müdürü Egemen Kaya, Türk yatırımcıları yabancı piyasalarla tanıştırmak ana stratejisi çerçevesinde farklı il ve bölgelerdeki iş dünyasıyla bir araya gelmeyi sürdürdüklerini kaydetti.
Saxo Capital Markets’in Türk yatırımcılara piyasada mevcut olan en geniş uluslararası piyasa erişimini sağladığının altını çizen Kaya, “Son 1 ayda önce Edirne, ardından Samsun’da bireysel ve kurumsal yatırımcıların uluslararası piyasalardaki finansal işlemlerde yaşadıkları sorunlara karşı çözüm önerileri; ihracat, ithalat ve üretim yapan şirketlerin fiyat dalgalanmalarına karşı riskten korunma yöntemlerinin neler olduğu gibi pek çok farklı konuda bilgi verdik” dedi.
SUNUMLARI ATEŞAN AYBARS YAPIYOR
Bireysel ve kurumsal yatırımcıların katıldığı bu seminerlerde Saxo Capital Markets uzmanları ve ekonomist Ateşan Aybars, katılımcılara ihtiyaçları doğrultusunda hazırlamış bir sunum yapıyor. Bu çerçevede Edirne bölgesinde, tarımsal ürün ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üyelere, fiyat hareketliliklerine karşı riskten nasıl korunabileceklerine ilişkin finansal yöntemleri anlatıldı. Samsun’da ise 'Forex, Emtia ve Hedging' konulu bir seminer düzenlendi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)