BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAnadolubank yeni şubesini Alanya’da açtı----

Anadolubank yeni şubesini Alanya’da açtı

Anadolubank yeni şubesini Alanya’da açtı
18 Ocak 2022 - 10:35 www.finansgundem.com

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli bankası Anadolubank, 116. şubesini Alanya’da açarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Müşterilerinin vazgeçilmez finansal ortağı olma vizyonuyla çalışan Anadolubank, verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda ülke ekonomisine değer katmaya devam ediyor. Bir yandan dijital bankacılığa yaptığı yatırımlarla dikkat çekerken, bir yandan da şube kanalıyla yerinde ve özel hizmet anlayışını sürdürüyor. Müşteri odaklı yaklaşımı ile fark yaratan ve uzman kadrosu ile hizmet veren Anadolubank, 2019’dan beri başlattığı şube atılımını devam ettirerek 116. şubesini Antalya’nın Alanya ilçesinde müşterilerinin hizmetine açtı.

Tabana yaygın ve sürdürülebilir büyümeye son derece önem verdiklerini belirten Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke “Müşterilerimizi anlayan ve tanıyan, ihtiyaçlarına en doğru ve en uygun çözümler geliştiren bir bakış açısıyla çalışıyoruz. Teknolojik gelişmeler ve dijitalleşme konusunda her türlü gelişmeyi yakından takip ederek müşterilerimize değer katacak ürün ve hizmetleri geliştirmeyi sürdürürken, bir yandan da şube atılımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Güvenilir, yenilikçi ve ihtiyaca özel çözümler sunan bankacılık anlayışımızı ve uzman kadromuzu Alanya’da da müşterilerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Anadolubank Alanya Şubesi Adres:
Güller Pınarı Mahallesi, Hacet Caddesi 40/B Alanya/Antalya

Anadolubank’tan Altın sponsorluk

Anadolubank güçlü finansal çözümleriyle fark yaratmaya devam ediyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)