BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAnadolubank ve ASELSAN’dan stratejik iş birliği----

Anadolubank ve ASELSAN’dan stratejik iş birliği

Anadolubank ve ASELSAN’dan stratejik iş birliği
29 Mart 2022 - 12:25 www.finansgundem.com

Müşteri odaklı yaklaşımı, sürdürülebilir büyüme stratejisi ve katma değer yaratan iş birlikleriyle faaliyetlerine devam eden Anadolubank, Türkiye'nin lider savunma elektroniği kuruluşu ASELSAN ile Tedarikçi Finansmanı Sistemi anlaşması imzaladı.

Müşteri odaklı yaklaşımı, sürdürülebilir büyüme stratejisi ve katma değer yaratan iş birlikleriyle faaliyetlerine devam eden Anadolubank, Türkiye'nin lider savunma elektroniği kuruluşu ASELSAN ile Tedarikçi Finansmanı Sistemi anlaşması imzaladı.

Türk bankacılık sektörünün dinamik ve saygın kurumları arasında yer alan Anadolubank, dünyanın ilk 100 savunma sanayi şirketi listesindeki, Türkiye’nin en önemli savunma elektroniği kuruluşu ASELSAN ile Tedarikçi Finansmanı Sistemi anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında ASELSAN tedarikçileri, alacaklarına karşılık gelen nakit ihtiyaçlarını  önceden belirledikleri vadede karşılayarak hızlı, kolay ve uygun maliyette finansman imkanından yararlanabilecek. Anadolubank, Tedarikçi Finansmanı Sistemi’nin sunduğu finansal çözümlerle ASELSAN tedarikçilerinin üretim hacimlerini artırırken ülke ekonomisine de katkı sağlayacak.

Tedarikçi Finansmanı Sistemi üretimde güçlenmeyi destekleyecek

ASELSAN ile yapılan Tedarikçi Finansman Sistemi anlaşması hakkında konuşan Anadolubank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Bölümü Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yiğit, “Anadolubank olarak, firmalarımızın hem tahsilatlarını hem ödemelerini kolaylaştırmaya yönelik ürünlerimizle; hacmimizi, farklı sektörlerle temasımızı ve servis sağladığımız müşteri sayımızı artırmaya devam ediyor, katma değer üretimi sağlayan iş birliklerini de son derece önemsediğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Bu kapsamda, son olarak ülkemizin en değerli savunma sanayi kuruluşlarından ASELSAN ile Tedarikçi Finansmanı Sistemi sözleşmesi imzaladık. Bu sayede, ASELSAN tedarikçilerinin finansal ihtiyaçlarını mümkün olan en avantajlı şekilde gidermenin yanı sıra üretim verimliliklerini destekleyerek savunma sanayi için de bir artı değer yaratmış olacağız. Dolayısıyla, toplumsal ekonomik kalkınmanın yapı taşlarından olan üretimi güçlendirmeyi destekleyecek bu iş birliğini hayata geçirmekten ötürü büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bağımsız teknolojiler için tedarikçilerle güç birliği

ASELSAN Tedarik Zinciri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nuh Yılmaz, “Tedarikçilerimizin finansal sürdürülebilirliğini ülkemiz açısından stratejik bir mesele olarak görmekteyiz. Ülkemizin ihtiyacı olan kritik teknolojilerin millileştirilmesi konusunda tedarikçilerimiz en önemli paydaşlarımız arasında yer alıyor. Güç birliği yaparak geleceğe ilerlediğimiz tedarikçilerimizin finansal ihtiyaçları noktasında çalışmalar yürütüyoruz. ASELSAN olarak sektörümüzdeki paydaşlarımız ve değerli iş ortaklarımızla omuz omuza çalışarak her alandaki iş birliklerimizi daha ileriye taşımaya devam edeceğiz. Yeni iş birliğimizin tedarikçilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anadolubank ve Ödeal’dan güç birliği

Anadolubank’a ‘En Insurtech Banka’ Ödülü

Anadolubank Özel Bankacılık’ta öncelik sizsiniz!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)