BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAnadolubank Özel Bankacılık’ta öncelik sizsiniz!----

Anadolubank Özel Bankacılık’ta öncelik sizsiniz!

Anadolubank Özel Bankacılık’ta öncelik sizsiniz!
08 Şubat 2022 - 10:29 www.finansgundem.com

Müşteri ihtiyaçlarına yönelik değer yaratan çözümler sunmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Anadolubank, Özel Bankacılık hizmetini hayata geçirdi.

Yeniliklere açık, sonuç odaklı yaklaşımı ile müşterilerine özel, esnek ve hızlı çözümler üreten Anadolubank, Özel Bankacılık hizmetini devreye aldı.

Kişiye özel farklı finansal ayrıcalıklar

Anadolubank, özel bankacılık deneyimini bir adım daha öteye taşımak isteyen müşterilerine Kişiye Özel Müşteri Temsilcisi, Özel Müşteri Hattı, ATM’lerden Yüksek Limitte Para Çekme, Anadolubank Mobil/İnternet Şube'den Ücretsiz Havale ve EFT gibi farklı finansal ayrıcalıklar sunuyor. Banka, bu ayrıcalıkların yanı sıra Ücretsiz VIP Havalimanı Transfer Hizmeti, Havalimanı Hızlı Geçiş Hizmeti, SAW İç Hatlar Lounge Hizmeti, Online Yoga/Pilates Dersi Hizmeti, Fitwell Personal Fitness Coach Hizmeti, Adresten Kuru Temizleme Hizmeti, Adreste Mini Check-Up Hizmeti gibi birçok fırsatla müşterilerinin hayatına değer katıyor.

Anadolubank World Elite Kredi Kartı

Anadolubank müşterileri Özel Bankacılık ürünü Anadolubank World Elite Kredi Kartı ile yurt içi ve yurt dışındaki anlaşmalı lounge’lerde sunulan hizmetlerden yararlanabiliyor. Ayrıca Anadolubank World Elite Kredi Kartı, Türkiye’nin her yerindeki World  sistemine dahil iş yerlerinde taksitli alışveriş imkanı sağlarken, yüksek nakit avans limiti, ücretsiz asıl ve ek kart ile temassız ödeme sayesinde hızlı ve güvenli alışveriş avantajıyla öne çıkıyor.

 “Avantajlı hizmetlerimizi Anadolubank Özel Bankacılık ile kişiselleştirdik”

Bankacılık ve finans ekosistemindeki dinamikleri uzman bakış açısıyla değerlendirerek Özel Bankacılık segmentini hayata geçirdiklerini ifade eden Anadolubank Mevduat Perakende ve Özel Bankacılık Bölüm Başkanı Didem Karaca, “Anadolubank olarak müşterilerimizin vazgeçilmez finansal çözüm ortağı olma hedefiyle  çalışıyor, müşterilerimize hayatlarının her alanında destek verebileceğimiz güçlü ve uzun bir birlikteliğe inanıyoruz. Bu inançla, her bir müşterimize özel olarak geliştirdiğimiz hizmet ve avantajlarımızı Anadolubank Özel Bankacılık ile kişiselleştirdik. Anadolubank, tüm segmentlerinde olduğu gibi Özel Bankacılık segmenti ile de yenilikçi hizmetlerini bireysel ihtiyaçlara uyumlu hale getirerek değer yaratmaya devam edecek” dedi.

Anadolubank, Özel Bankacılık hizmetine dahil olan müşterilerinin ihtiyaçlarına her biri kendi alanlarında uzmanlaşmış çalışanlarıyla cevap verirken, yatırım ve mevduat ürünleriyle de müşterilerinin birikimlerini en iyi şekilde değerlendirebilmelerini sağlıyor.

Anadolubank Tarım Bankacılığı ürünleriyle Agroexpo Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda

Anadolubank yeni şubesini Alanya’da açtı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)